Adelaar Forum
http://www.adelaar.org/forum/

Zondag 02-03-2014
http://www.adelaar.org/forum/viewtopic.php?f=13&t=121
Pagina 1 van 1

Auteur:  Haneveer [ Zo Mrt 02, 2014 5:58 pm ]
Titel:  Zondag 02-03-2014

Voor de 1e rit van de zondag groep stond R2 op programma, een rit rondom Apeldoorn.
Met een man of 16 vertrokken we precies om 09.00 u.

Op de Jachtlaan de 1e lek. snel geplakt en hop weer verder. Na rustig de klim Julianatoren te hebben gedaan, de volgende lek op de Kampsteeg, zelfde persoon, zelfde wiel. Hij besloot de band te plakken en terug te gaan. :cry:
Er werd vooral rustig gekoerst, de Aalscholverweg werd door iedereen goed verteerd en voor de achterblijvers werd er even rustig aan gedaan.

Onder weg vanaf Hoenderloo liep bij eentje een ketting :cry: eraf en die vervolgde zijn eigen weg, op eigen verzoek ook. Op de heuveltjes werd door PM de laatste deelnemer even een zetje gegeven en kon de turbo erop richting Beekbergen.

Onder een lekker zonnetje trapten we zo verder richting Twello waar we even verkeerd reden, hierdoor keken twee man tegelijk om en kwamen beide ten val. Zowel Rene (redhead) als onze eigen voorzitter in zijn nieuwe outfit lagen ineens op de grond. Ik kon ze net ontwijken en het gras inrijden. Na opname van de schade en rechtbuigen van stuur vervolgden we onze weg waar de toergroep keurig stond te wachten onder aan het viaduct.

We hebben de rit niet helemaal afgemaakt, de meesten hadden het wel gezien, en zo bogen we in Teuge af richting Apeldoorn.

Ik hoop dat de schade van beide heren meevalt en wie weet tot volgende week.
:ugeek:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/