De AJT toerclub verkende alvast de 2e etappe van de Tour

Door Ot de Graaf

 

Op zondag 28 juni was het zover. Met de bus van de Adelaar zijn wij naar Utrecht gereden. We waren met 5 jeugdrenners uit categorie 1 en 2. De fietsen pasten allemaal achter in de bus. En wat gingen we daar doen? De eerste etappe uit de Tour de France fietsen. 75 kilometer.

 

Het was echt heel druk met fietsers. Meer dan 13.000 fietsers deden mee. Bij de start hebben we eerst een Tour de France wielrenshirt opgehaald. Daarna gingen we van start. Maar we moesten echt heel lang wachten omdat heel veel fietsers tegelijk weg wilden fietsen.

 

Wij hebben gereden in onze clubkleren. Daardoor vielen we lekker op. Langs de kant van de weg stonden heel veel mensen. Zij moedigden ons aan.

Toen we net onderweg waren mochten we op de snelweg fietsen. Daar reden geen auto’s want die was afgezet.

 

Onderweg gingen we een keer stoppen. Toen kregen wij een banaan, krentenbol en een zoet cakeje. Ook konden wij de bidon vullen met sportdrank.

 

Onderweg hebben we af en toe een valpartij gezien. Gelukkig was van ons niemand gevallen.

 Tourversie Utrecht

Het was een supergave dag. Alleen moesten we bij de finish weer heel langzaam fietsen. Aan het eind zijn we allemaal op het podium op de foto gegaan. Toen we terug bij de bus waren stond de kilometerteller op 83 kilometer.

 

Op de terugweg zijn we nog gestopt voor een ijsje bij de McDonalds. Het was een hele leuke dag.

 

Groetjes Ot de Graaf

 

Deze Adelaars reden mee:

Steven Kluft

Peter Kluft

Merijn Steg

Menno Steg

Ot de Graaf

Roelof de Graaf

Liam Melody

Justus Willemsen

Guido Willemsen

 

 

 

Giro sprintwedstrijden voor de jeugd

Op donderdag 11 juni vinden tijdens de Haringparty van Parksocieteit Marialust sprintwedstrijden plaats voor de jeugd. De Apeldoornse ondernemers hebben deze gelegenheid aangegrepen om de start van de Ronde van Italië in 2016 onder de aandacht te brengen. Vanuit het AJT zullen we deze wedstrijden faciliteren en alle jeugdrenners zijn hierbij uitgenodigd om deel te nemen.

In een tijdsbestek van een uur zullen de jeugdrenners 1 op 1 tegen elkaar sprinten op de (afgesloten) wegen rond de societeit bij Marialust in Apeldoorn (De Parken). De winnaars gaan door naar de volgende ronde waarbij er aan de winnaar een roze trui uitgereikt wordt. Alle andere renners zullen daarbij niet vergeten worden.

Na de sprintwedstrijden kunnen de renners en rensters een lekkere pasta of voor de liefhebber en visje eten dat aangeboden wordt door de ondernemers. Let op, de reguliere training op donderdagavond zal wel doorgaan!

 

Datum: Donderdag 11 juni

Tijdstip: 17:30 - 18:30 (17:00 aanwezig)

Aanmelden: Voor 8 juni via de mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er is voor deze wedstrijd geen licentie of transponder nodig. Ouders kunnen zich als vrijwilliger eveneens bij Guido melden om de wedstrijden veilig te laten verlopen.


We hopen dat je op 11 juni aan de start staat!

Donderdag tijdrit voor de jeugd - Verzamelen bij clubhuis

Deze week zullen we op donderdag weer een tijdrit rijden op het rondje bij Hoog-Soeren. We vertrekken om 18:30 bij het clubhuis in het Orderbos en zijn daar rond 20:00 weer terug. We verwachten alle jeugdleden bij deze tijdrit en dagen ze uit om een persoonlijk of misschien zelfs een AJT record te rijden!

 

Opgelet dus: we zullen dus donderdag 28 mei niet trainen bij het Omnisport.

Impressie van Jeugdronde van Gelderland

 

We hebben weer een succesvolle Jeugdronde van Gelderland achter de rug. Het was even wennen om op het nieuwe parcours te rijden, maar we mogen terugkijken op een mooie dag. Speciale dank gaat uit naar microfonist Jan Schut (helemaal uit Valkenburg), de overige juryleden, Harm Lukas als motard van LRP motorreizen, Rene Eickhof van Autohuis Eickhof in de volgauto, Aimee en Nina de rondemissen, de organisatie van de Ronde van Gelderland en natuurlijk alle ouders/vrijwilligers.  De bloemen werden natuurlijk geleverd door bloemenhuis Margriet.

 

Onze Adelaartjes hebben hun best gedaan om op het podium te komen en met succes. Stijn sprintte naar een mooie 2e plek, Lars pakte in zijn 2e wielerwedstrijd ooit een knappe 3e plek en Dennis, Rick, Yorick en Jonas konden zich in de top acht terugvinden.

 

De foto's zijn te bekijken op: Fotoalbum Jeugdronde van Gelderland

 

Volgend jaar maken we er weer een mooi evenement van!

Trainingen AJT in Orderbos op maandag 13 en donderdag 16 april

Aan alle AJT Leden:

 

De trainingen van het AJT vinden deze week plaats op het parcours in het Orderbos. We verzamelen om 18:30 bij ons clubhuis. 

Reden hiervoor is dat we het parcour voor de jeugdronde van komende zonderdag gaan verkennen.

 

Voor alle duidelijkheid: dit geldt voor alle renners, dus ook diegene die geen wedstrijden rijden inclusief de toergroep

Een overwinning voor Ryan Gal

In Borculo heeft het AJT weer mooie wedstrijden gereden. In categorie 6 wist Bram Leerkes de tweede plek te veroveren en het is alleen nog een kwestie van tijd dat hij de hoogste trede van het podium beklimt. 

 

Die eer ging dit keer wel naar Ryan Gal, zijn eerste overwinning in een landelijke wedstrijd!. We hebben aan Ryan gevraagd om zijn wedstrijd zelf te beschrijven.

 

"

 "Ik had vandaag een wedstrijd in Borculo en daar woon ik heel vlakbij. Maar ik wou sowieso proberen goed te rijden  want mijn vriend Jelte uit de klas kwam kijken.
We zijn gestart met 21 renners. Ik stond bijna achteraan maar ik ging heel goed van start. Na 2 ronden werd er gedemarreerd en ik ging mee. Toen kwamen we met 4 renners weg en daarvan moest er 1 vanaf. En we bleven met z'n drieën heel hard rijden. Eentje demarreerde maar kreeg later pech waardoor wij met zijn tweeën overbleven en streden voor de overwinning. De laatste ronde demarreerde ik voor de laatste bocht en won ik de sprint. Ik was daar zo blij mee. En ik had een hele grote beker!"

Samenwerking AJT en Schaats-en Skeelervereniging DNIJ

Vanaf dit seizoen zullen we op donderdagen met het AJT kunnen trainen op de skeelerbaan van DNIJ. Op deze 400 meter baan zal met name de jeugd van groep 1 gaan trainen. Daarnaast zullen ook jeugdleden van het DNIJ deel kunnen nemen aan deze trainingen. Door deze samenwerking krijgen we de beschikking over een veilig trainingsparcours en stimuleren we de uitwisseling tussen de wielren - en schaats/skeelersport. 

 

Meer informatie tref je aan op de site van het DNIJ.

Contact jeugdcommissie

kopbeeldDe jeugdafdeling bestaat uit een aantal commissieleden. In onderstaand tabel kun je lezen wie ze zijn en hoe je ze kunt bereiken.

Wij zijn op zoek naar versterking! 

In de vorm van een vrijwilligerscoördinator, een commissielid evenementen en een sponsorcoördinator. Heb je interesse? Of wil je weten wat de functies inhouden, neem dan even contact op met de voorzitter, Guido Willemsen.

 

De jeugdcommissie bestaat uit:

Voorzitter &
organisatie Jeugdronde

Guido Willemsen
06-51177805
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

Erik-Jan Roodenburg
06-52043388

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Secretaris

Beja Otto- Mulder

06-20034547

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Wedstrijdcoördinator

Ewout Paats

06-15635261

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PR coördinator

Catelijne Hol

06-53338601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Vertrouwenspersoon jeugd

Peter Kluft

06-46471651

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

VACANT

 

Sponsor coördinator

Vrijwilligers coördinator

en een Commissielid Evenementen

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Trainer

Sander Oord

  Trainer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Trainer

 Remco Menting

 

Trainer
Henk Mulder

 

 

Clubgebouw

A.R. en T.V. de Adelaar heeft een eigen clubgebouw. Het adres van het clubgebouw is:

Sportpark Orderbos 27
7313 HN Apeldoorn
055-3555787

Facebook Adelaar jeugdteam

 

 

Algemene informatie

training2Welkom bij de jeugdafdeling van A.R. en T.V. de Adelaar. Wij zijn een gezellige en professionele wielrenvereniging waar iedereen die op zijn eigen manier plezier aan de wielrensport beleefd terecht kan. Zowel op de weg als op de baan. Ons motto is  

 
'Plezier levert prestatie en prestatie levert plezier.'

Zin om met ons mee te fietsen? Leuk! We zien je graag verschijnen. Heb je een helm, handschoentjes en een racefiets of mountainbike, en ben je 7 jaar, dan ben je klaar om wielrennen uit te proberen. Laat ons weten wanneer je wilt komen door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Introductielessen wielrennen voor kinderen met een passie voor fietsen.
Op 3 momenten in het jaar (maart, juni, september) starten we vier introductielessen wielrennen voor enthousiaste kinderen die deze sport willen leren kennen. Kinderen en ouders wordt geleerd wat de wielersport inhoudt. Jeugdvoorzitter Guido Willemsen zegt erover: ‘Met deze lessen kan elk kind goed voorbereid beginnen met wielrennen. Ook is er genoeg ruimte voor de vele vragen van ouders’. Ga naar trainingen voor meer informatie en andere data.

 

Wielrennen! Heb je om meteen een racefiets nodig?

Wanneer je kind enthousiast is over wielrennen ben je als ouder niet meteen geneigd om een (tweedehands) fiets aan te schaffen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Graag laat je je kind eerst enkele keren meetrainen. Heeft je kind zelf een mountainbike of iemand in de omgeving, kom daarmee eerst naar de training. Dat kan. Zijn ook die mogelijkheden er niet, neem dan contact op met iemand van de jeugdcommissie op. We kunnen niets garanderen maar wel proberen iets te regelen.


De lease racefiets voor jeugdwielrenners

Voor een maandelijks leasebedrag van 20 euro kunnen jeugdrenners voor minimaal één jaar een nieuwe 'Specialized Allez' racefiets rijden en laten onderhouden, via onze sponsor Stappenbelt Specialized Concept Store.De voorwaarden zijn:

 • Leaseprijs is €20,- per maand;
 • Leaseovereenkomst wordt aangegaan met Stappenbelt Specialized Concept Store;
 • Leaseprijs is inclusief al het onderhoud en schade excl. binnenbanden;
 • Leasebedrag wordt iedere maand door Stappenbelt afgeschreven;
 • De leaseovereenkomst wordt per jaar aangegaan;
 • Als besloten wordt om de fiets te kopen dan wordt het reeds betaalde leasebedrag als korting verrekend. Dit is gelimiteerd tot 12 leasetermijnen.
 • Kinderfiets (tot ong. 10 jaar): Felt kinderracefiets. Daarna een Specialized Allez;
 • Bestaande huurcontracten blijven geldig tot eind 2017. Daarna moeten de fietsen ingeleverd worden.

Voor meer informatie over de lease racefiets kun je terecht bij Stappenbelt, Kanaal Noord 152 in Apeldoorn.

 

Waar moet je op letten wat betreft de kleding die je tijdens het wielrennen draagt.

Wanneer je wielrennen wilt uitproberen, zijn de volgende punten in eerste instantie van belang:

 • Het dragen van een goedgekeurde fietshelm is verplicht!
 • Handschoentjes zijn prettig, maar ook verplicht want bij eventuele valpartijen bieden ze bescherming.
 • Je kunt bij kennismaking kiezen om op je sportschoenen te fietsen. Zodra er een beetje ervaring is, gaan wielrenners clickpedalen gebruiken, waar die plaatjes in passen en waarmee de schoenen vast op de pedalen worden gezet.
 • Het dragen van een zonnebril/wielerbril biedt bescherming tegen de ogen, niet alleen tegen zonlicht, maar ook tegen regen, opspringende steentjes of vliegen e.d.
 • De koersbroek draag je zonder onderbroek eronder. 


Veiligheid staat voorop!
Bij wegwielrennen is veiligheid belangrijk, daar doen wij als vereniging alles aan om dit te kunnen waarborgen. Ga je een keer meetrainen, controleer dan zelf je fiets goed of laat dit door een specialist doen, om onnodige ongelukken te voorkomen.


Wist je dat? Wielrennen goed te combineren is met baanwielrennen of mountainbiken.

Het is vanaf september tot en met maart mogelijk om op de wielerbaan van het Omnisport in Apeldoorn te fietsen. Op de dinsdagavond om 19.00 uur zijn er Dernytrainingen voor de jeugd. Op meerdere zaterdagen vanaf 10.00 uur vinden er tevens trainingen voor jeugd plaats. Alle trainingen zijn terug te vinden op de baankalender. De trainingen zijn niet alleen voor leden van A.R. en T.V. de Adelaar. Jeugdleden van alle verenigingen in Nederland kunnen hieraan meedoen.

Voor het fietsen op de baan heb je een speciale baanfiets nodig. Deze kun je zelf aanschaffen, maar ook huren (á ± € 7,00 per keer) op de wielerbaan. Daarnaast heb je een trainings(dag)kaart nodig om deel te kunnen nemen aan de baantrainingen, deze is nodig naast je lidmaatschap van de vereniging.
Meer informatie over het baanwielrennen vind je hier.

De jeugdafdeling van A.R. en T.V. de Adelaar samenwerkt met de jeugdafdeling van MTB vereniging Bar End uit Apeldoorn. De samenwerking houdt in dat jeugdleden in het bezit van een wedstrijdlicentie, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, elkaars trainingen kunnen volgen. Meer informatie over nountainbiken vindt je op hun website: www.bar-end.nl.

 

Heb je vragen?
Hopelijk heeft bovenstaande je voldoende informatie gegeven. Zo niet, neem dan contact op met één van de leden van jeugdafdeling! of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Geinteresseerd in informatie over wedstrijden rijden? Klik hier.

 

Clubgebouw
A.R. en T.V. de Adelaar heeft een eigen clubgebouw. Het adres van het clubgebouw is:

Sportpark Orderbos 27
7313 HN Apeldoorn
055-3555787

 

Categorie en verzet

Tijdens de wedstrijden wordt in verschillende categorieën gereden. In onderstaande tabel is te zien in welke categorie jij tijdens een wedstrijd zal rijden. Het wegseizoen loopt van maart tot en met september. Dat gehele seizoen rijd je in dezelfde categorie. Op 1 oktober van dat jaar ga je door naar de volgende categorie.

Het bestuur van de jeugdafdeling van AR en TV de Adelaar vindt het van groot belang dat alle kinderen rijden op een fiets die voor hen geschikt is. Het bestuur is van mening dat je alleen kan deelnemen aan de trainingen wanneer de fiets waarop wordt gefietst past bij de leeftijd van de renner. De voornaamste reden is dat we van mening zijn dat blessures (m.n. knieklachten) op die manier kunnen worden voorkomen.
Hieronder treffen jullie verschillende overzichten aan, waarin staat aangegeven in welke categorie jullie kind/kinderen rijdt/rijden, welke maximale afstand ze per pedaalomwenteling mogen afleggen (het verzet) en welke tandwielverhouding daar dan het best bij past.

Categorie

Leeftijd

1

Het jaar waarin jongens de 8-jarige leeftijd en meisjes de 8- of 9-jarige leeftijd bereiken.

2

Het jaar waarin jongens de 9-jarige leeftijd en meisjes de 10-jarige leeftijd bereiken.

3

Het jaar waarin jongens de 10-jarige leeftijd en meisjes de 11-jarige leeftijd bereiken.

4

Het jaar waarin jongens de 11-jarige leeftijd en meisjes de 12-jarige leeftijd bereiken.

5

Het jaar waarin jongens de 12-jarige leeftijd en meisjes de 13-jarige leeftijd bereiken.

6

Het jaar waarin jongens de 13-jarige leeftijd en meisjes de 14-jarige leeftijd bereiken.

7

Het jaar waarin jongens de 14-jarige leeftijd bereiken.

Met ingang van het jaar waarin je 15 wordt mag je niet meer aan jeugd(weg)wedstrijden deelnemen. Je kunt dan verder gaan als nieuweling (als je een jongen bent) of als nieuwelingmeisje (als je een meisje bent).

 

Categorie weg baan cyclo-cross
1 5,46 m 5,46 m 5,22 m
2 5,46 m 5,46 m 5,22 m
3 5,78 m 5,78 m 5,52 m
4 5,78 m 5,78 m 5,52 m
5 6,14 m 6,14 m 5,87 m
6 6,14 m 6,14 m 5,87 m
7 6,55 m 6,55 m 6,26 m

 

Verzettentabel

De horizontale lijn geeft het kleinste tandwiel op de achter derailleur aan, de verticale rij geeft het grootste voorblad aan.

 

  13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
38 6.17 5.73 5.35 5.01 4.72 4.46 4.22 4.01 3.82 3.65
39 6.33 5.88 5.49 5.15 4.84 4.57 4.33 4.12 3.92 3.74
40 6.50 6.03 5.63 5.28 4.97 4.69 4.44 4.22 4.02 3.84
41 6.66 6.18 5.77 5.41 5.09 4.81 4.56 4.33 4.12 3.93
42 6.82 6.33 5.91 5.54 5.22 4.93 4.67 4.43 4.22 4.03
43 6.98 6.48 6.05 5.67 5.34 5.04 4.78 4.54 4.32 4.13
44 7.15 6.64 6.19 5.81 5.46 5.16 4.89 4.64 4.42 4.22
45 7.31 6.79 6.33 5.94 5.59 5.28 5.00 4.75 4.52 4.32
46 7.47 6.94 6.47 6.07 5.71 5.40 5.11 4.86 4.62 4.41
47 7.63 7.09 6.61 6.20 5.84 5.51 5.22 4.96 4.72 4.51
48 7.80 7.24 6.76 6.33 5.96 5.63 5.33 5.07 4.83 4.61
49 7.96 7.39 6.90 6.47 6.09 5.75 5.44 5.17 4.93 4.70
50 8.12 7.54 7.04 6.60 6.21 5.86 5.56 5.28 5.03 4.80
51 8.28 7.69 7.18 6.73 6.33 5.98 5.67 5.38 5.13 4.89
52 8.44 7.84 7.32 6.86 6.46 6.10 5.78 5.49 5.23 4.99
53 8.61 7.99 7.46 6.99 6.58 6.22 5.89 5.59 5.33 5.09
54 8.77 8.14 7.60 7.13 6.71 6.33 6.00 5.70 5.43 5.18
55 8.93 8.29 7.74 7.26 6.83 6.45 6.11 5.81 5.53 5.28

Foto en Video jeugd

 start

Op zoek naar foto's en video van het Adelaar Jeugdteam? Veel is terug te vinden op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/adelaarjeugdteam/

 

 

Ronde van Gelderland

podium

 

Jeugdronde
In 2018 wordt onze jaarlijkse jeugdronde iets bijzonders! De Ronde van Gelderland, jarenlang een belangrijke koers voor Elite dames en internationale junioren, wordt dit jaar als jeugdklassieker gereden. De jeugdrenners van categorie 1 tot en met 7 rijden deze klassieker op een omloop ten zuiden van Apeldoorn. Iedere wedstrijd wordt begeleid door politie en een karavaan. Hiermee geven we de Ronde van Gelderland een verjongingskuur en kan het verder doorgroeien tot DE jeugdklassieker van Nederland (en omstreken)! Dit jaar is de jeugdronde een NK kwalificatiewedstrijd voor district Oost en Midden maar renners van andere districten zijn natuurlijk ook welkom.

 

Stappenbelt Specialized Ondernemerskoers

Speciaal voor de ondernemers van Apeldoorn en omstreken (of iedere ondernemende wielrenner) organiseren we een koers om te laten zien we de snelste Apeldoornse ondernemer is. De wedstrijd start om 12:00 en wordt verreden over 30 minuten + 1 ronde op het lokale parcours van 2 km. Deelname is mogelijk met een KNWU basis of wedstrijdlicentie. Na de wedstrijd is er gelegendheid tot netwerken in onze permenance. Deze wedstrijd is mogelijk gemaakt door Stappenbelt Specialized Concept Store in Apeldoorn

Deelname kost €15,- en daarbij zijn 2 consumptie ingebrepen.  Aanmelding voor 8 april per mail bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie

De start/finish en permenance wordt geplaats op het Kerkeveld in Beekbergen (ten zuiden van Apeldoorn). Bij de wedstrijden zal een extra microfonist op de motor meerijden waardoor het publiek bij de start/finish op de hoogte blijft van het wedstrijdverloop.

 

Categorie 1, 2 en 3 rijden de kleine ronde van 2 kilometer. Dit parcours is permanent afgezet.

 

Kleine Ronde

 

Categorie 4, 5, 6 en 7 rijden de Omloop van 10 kilometer. Iedere wedstrijd wordt met minimaal 1 kleine ronde afgesloten. De omloop wordt begeleid door politie, motards en verkeersregelaars. Renners die op te grote achterstand liggen zullen door de jury uit koers genomen worden.

 

· Start Kerkeveld
· Kruising Achterste Kerkweg – Kerkeveld, rechtsaf Achterste Kerkweg op
· Kruising Hulleweg – Achterste Kerkweg, rechtsaf Hulleweg op
· Kruising Hulleweg – Ruggeweg, rechtdoor.
· Kruising Hulthorstweg – Hulleweg, linksaf Hulhorstweg op
· Kruising Lierderdrift – Hulhorstweg, rechtsaf Lierderdrift op
· Kruising n786 Loenenseweg rechtover steken, Solleweg op (GRAVELSTROOK!)
· Kruising Schalterdalweg – Solleweg, rechtsaf Schalterdalweg op.
· Kruising Schalterdalweg – Klein Paradijs, linksaf Schalterdalweg vervolgen
· Kruising Groot Panorama – Schalterdalweg, linksaf Groot Panaroma op.
· Kruising Groot Panorama – Schalterdalweg (nabij Mendel) rechtsaf Schalterdalweg op.
· Kruising Kaapbergweg – Schalterdalweg, linksaf Kaapbergweg op.
· Kruising Kaapbergweg – De Kaap, linksaf Kaapbergweg op.
· Kruising Stoppelbergweg – Kaapbergweg, linksaf Stoppelbergweg op.
· Kruising Kuiltjesweg – Stoppelbergweg, rechtsaf Kuiltjesweg op.
· Kruising Koningsweg – Kuiltjesweg, rechtdoor Koningsweg op.
· Kruising Ruggeweg – Loenenseweg, rechtover steken Ruggeweg op
· Kruising Ruggeweg – Kerkeveld, linksaf Kerkeveld op

Omloop

LET OP: De Solleweg is een gravelstrook van ong. 1 km.

 

Tijdschema

9:30: Kleine ronde afgesloten - De omloop wordt niet afgesloten

10:00: Cat 1 - 3 ronden

10:20: Cat 2 - 4 ronden

10:40: Cat. 3 - 6 ronden

11:45: Stappenbelt Specialized ondernemerskoers 

12:30: Inrijden

13:00: Cat 4: 1 omloop en 2 rondes

14:00: Cat 5: 2 omlopen en 1 ronde

15:00: Cat 6: 2 omlopen en 2 rondes

16:00: Cat 7: 3 omlopen en 1 rondes

 

De prijsuitreiking vindt plaats na iedere wedstrijd.

 

Parkeren

Vanaf het noorden: A50, afrit 23 (Loenen). Einde afrit rechtsaf en direct weer rechts (Immenbergweg). Na 1 km. linksaf (Wittekruisweg). Na de spoorlijn (Ruggeweg). Aan het eind van de Ruggeweg kunt u parkeren. Hier rijdt een pendelbus naar de permenance (via het parcours, ong 1 km).

 

Vanaf het zuiden A50, afrit 23 (Loenen). Einde afrit linksaf en na 300m. rechtsaf (Immenbergweg). Na 1 km. linksaf (Wittekruisweg). Na de spoorlijn (Ruggeweg). Aan het eind van de Ruggeweg kunt u parkeren. 

 

Materiaal

In de karavaan rijdt een materiaalwagen, bezemwagen en EHBO mee. De materiaalwagen beschikt over reservewielen met het juiste verzet. We beschikken niet over carbonwielen. 

 

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

 

Sponsoren

jjwb

Sponsoren 3

sponsoren:

 

 

Ami Kappers Apeldoorn

 

 

 

Stay Okay hotel Apeldoorn

 

Boels verhuur Apeldoorn Noord

 

 

 

 

 

 

JACK&JONES Apeldoorn

Uitslagen

inpeleton

 

Onze jeugdrenners rijden regelmatig mooie uitslagen. Natuurlijk houden wij jullie daarover op de hoogte bij het nieuws van de jeugd op deze website. Voor actuele trainings- en wedstrijdverslagen, foto's en de prachtige prestaties van onze jeugd, volg ons op: www.facebook.com/Adelaar-Jeugdteam.

 

 

Wedstrijdkalender 2018

ingras

 

Het wedstrijdprogramma van de Oostelijke jeugdcompetitie 2018, voor jeugd met een basislidmaatschap, is nog niet bekend. Kijk voor verdere informatie op http://www.ojc.nu/

 

 

Het wedstrijdprogramma voor jeugd met een KNWU wedstrijdlicentie is te vinden op: http://www.knwu.nl/wegwielrennen/wedstrijdkalender


Zondag 17 juni vindt het NK Jeugd Wielrennen 2018 plaats in Steenderen (Bergen op Zoom). Deelname gebeurd op basis van kwalificatie. De wedstrijden die meetellen voor NK kwalificatie zijn nog niet bekend. 

 

Jeugd driedaagse In Apeldoorn

Meer informatie: Jeugd driedaagse Apeldoorn

 

Wedstrijdprogramma Baanseizoen 2017-2018. 
Kijk op de baankalender of lees de informatie baanseizoen jeugd.