Een overwinning voor Ryan Gal

In Borculo heeft het AJT weer mooie wedstrijden gereden. In categorie 6 wist Bram Leerkes de tweede plek te veroveren en het is alleen nog een kwestie van tijd dat hij de hoogste trede van het podium beklimt. 

 

Die eer ging dit keer wel naar Ryan Gal, zijn eerste overwinning in een landelijke wedstrijd!. We hebben aan Ryan gevraagd om zijn wedstrijd zelf te beschrijven.

 

"

 "Ik had vandaag een wedstrijd in Borculo en daar woon ik heel vlakbij. Maar ik wou sowieso proberen goed te rijden  want mijn vriend Jelte uit de klas kwam kijken.
We zijn gestart met 21 renners. Ik stond bijna achteraan maar ik ging heel goed van start. Na 2 ronden werd er gedemarreerd en ik ging mee. Toen kwamen we met 4 renners weg en daarvan moest er 1 vanaf. En we bleven met z'n drieën heel hard rijden. Eentje demarreerde maar kreeg later pech waardoor wij met zijn tweeën overbleven en streden voor de overwinning. De laatste ronde demarreerde ik voor de laatste bocht en won ik de sprint. Ik was daar zo blij mee. En ik had een hele grote beker!"