Giro sprintwedstrijden voor de jeugd

Op donderdag 11 juni vinden tijdens de Haringparty van Parksocieteit Marialust sprintwedstrijden plaats voor de jeugd. De Apeldoornse ondernemers hebben deze gelegenheid aangegrepen om de start van de Ronde van Italiƫ in 2016 onder de aandacht te brengen. Vanuit het AJT zullen we deze wedstrijden faciliteren en alle jeugdrenners zijn hierbij uitgenodigd om deel te nemen.

In een tijdsbestek van een uur zullen de jeugdrenners 1 op 1 tegen elkaar sprinten op de (afgesloten) wegen rond de societeit bij Marialust in Apeldoorn (De Parken). De winnaars gaan door naar de volgende ronde waarbij er aan de winnaar een roze trui uitgereikt wordt. Alle andere renners zullen daarbij niet vergeten worden.

Na de sprintwedstrijden kunnen de renners en rensters een lekkere pasta of voor de liefhebber en visje eten dat aangeboden wordt door de ondernemers. Let op, de reguliere training op donderdagavond zal wel doorgaan!

 

Datum: Donderdag 11 juni

Tijdstip: 17:30 - 18:30 (17:00 aanwezig)

Aanmelden: Voor 8 juni via de mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er is voor deze wedstrijd geen licentie of transponder nodig. Ouders kunnen zich als vrijwilliger eveneens bij Guido melden om de wedstrijden veilig te laten verlopen.


We hopen dat je op 11 juni aan de start staat!