Vacature Voorzitter afdeling Toerfietsen

de vereniging zijn wij op zoek naar een:

 

Voorzitter afdeling toerfietsen

 

Onze vereniging AR & TV De Adelaar is een wielervereniging met ± 550 leden, waar verschillende disciplines van het wielrennen beoefend kunnen worden. De afdeling toerfietsen is met ca. 350 leden de grootste afdeling van de vereniging. Omdat de huidige voorzitter zich niet meer verkiesbaar stelt, is de vereniging op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de afdeling toerfietsen.

 

De werkzaamheden

De taken voor de voorzitter van de afdeling toerfietsen bestaan uit:

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de afdeling en geeft leiding aan de Toercommissie. Je ontwikkelt beleidsdoelen voor jouw eigen afdeling en werkt deze samen met de leden van de Toercommissie uit. Je vertegenwoordigt jouw afdeling tijdens de bestuursvergaderingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het dagelijks bestuur en leden van de afdeling toerfietsen. Samen met de penningmeester en secretaris van jouw afdeling vorm je samen het ‘bestuur’ van de afdeling toerfietsen.

 

Jouw profiel

  • Je bent enthousiast en hebt een positieve houding

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

  • Je kan mensen aan elkaar verbinden

  • Je hebt ook voor het verenigingsbelang, doelstellingen en beleid

  • Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken

 

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie in een ambitieuze organisatie.

De werkzaamheden worden op vrijwillige basis verricht. Eventuele onkosten die worden gemaakt kunnen in overleg gedeclareerd worden bij de vereniging.

 

Meer informatie

Voor meer informatie en inlichtingen over de functie kun je terecht bij Pleuni Möhlmann, vrijwilligerscoördinator AR & TV De Adelaar, telefoon 06-43987922 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.