Vacture: Leden voor de Sponsorcommissie

Voor de vereniging zijn wij op zoek naar

 

Leden voor sponsorcommissie

 

Onze vereniging AR & TV De Adelaar is een wielervereniging met ± 550 leden, waar verschillende disciplines van het wielrennen beoefend kunnen worden. Naast de contributie zijn de sponsorinkomsten voor de vereniging een belangrijke inkomstenbron. Dankzij de sponsorinkomsten kunnen wij de contributie betaalbaar houden en onze doelstellingen realiseren.

De vereniging wil haar sponsorinkomsten graag vergroten en daarom heeft de vereniging een ambitieus sponsorbeleidsplan ontwikkeld. De vereniging is op zoek naar meerdere enthousiaste leden voor de opnieuw op te richten sponsorcommissie. De sponsorcommissie gaat zich bezig houden met het werven en behouden van nieuwe en huidige sponsoren.

 

De werkzaamheden

De taken voor de leden van de sponsorcommissie bestaan uit:

Je geeft uitvoering aan het sponsorbeleidsplan. Je ontwikkelt sponsorplannen en bent actief met het werven van nieuwe sponsoren voor de vereniging. Je stelt sponsorovereenkomsten op houdt actief contact met de huidige sponsoren en relaties.

 

Jouw profiel

  • Je bent enthousiast en hebt een positieve houding
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je beschikt over een ‘uitgebreid’ netwerk van bedrijven en organisaties in Apeldoorn en omstreken
  • Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken

 

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie in een ambitieuze organisatie.

De werkzaamheden worden op vrijwillige basis verricht. Eventuele onkosten die worden gemaakt kunnen in overleg gedeclareerd worden bij de vereniging.

 

Meer informatie

Voor meer informatie en inlichtingen over de functie kun je terecht bij Pleuni Möhlmann, vrijwilligerscoördinator AR & TV De Adelaar, telefoon 06-43987922 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.