Dennis kan peleton volgen

Bij de trainingswedstrijd op 't Loo gistermiddag 16-02-13 kwamen Hilbert Wagenaar, Wouter Nijkerk en Dennis Blankespoor namens het ACT in aktie in de A groep. Voorts stonden hierbij aan de start de Adelaarrenners Andreas Verwaal en Nicole Vernhout.

Gelijk in de eerste ronde na de start ontstond er een grote valpartij in het peloton waarbij Andreas en Nicole het slachtoffer werden. Nicole kwam hard ten val en Andreas, kon de valpartij wel ontwijken maar kwam op achterstand. Hij vervolgde zijn wedstrijd in het peleton van de B groep.

Nicole wist weer bij start/finish te komen en nadat haar fiets weer was nagekeken wilde zij weer opstappen om verder te rijden. Op dat moment passeerde de groep waardoor Nicole werd geraakt en opnieuw ten val kwam. De aanwezige EHBO heeft zich over haar ontfermd en werd zij later door haar ouders opgehaald. Gevreesd werd voor een hersenschudding door de klap die zij had gemaakt. Haar helm was stuk. Dit bleek later mee te vallen en op wat blauwe plekken op haar been na lijkt zij op een pijnlijke manier een ervaring rijker te zijn geworden.

Hilbert werd geconfronteerd met lekrijden doch kon later weer sleuren aan het kop van het peleton op zoek naar een kopgroep die was weggereden. Wouter was deze keer ook blij het peleton te kunnen volgen. Meer zat er vandaag niet voor hem in maar heeft wel aan zijn nieuwe teamfiets kunnen wennen en dat ging prima.

Dennis kon zich vandaag goed in het peleton handhaven en was regelmatig voorin te zien samen met ook Hilbert. Bij de finish stak hij zijn arm omhoog blij dat hij vandaag het peleton bij had kunnen houden. Hopelijk blijft hij deze sprongen maken. Hijzelf is gemotiveerd genoeg. 

Er gebeurde deze wedstrijdronde meer dan de 2 voorgaande edities.

Volgende week de laatste wedstrijd in 't Loo in de serie van 4.