ATT Nieuwelingen/junioren actief op tweede paasdag

Het was een druk weekend voor de nieuwelingen en junioren van het ATT.

Na de wedstrijden in Gouda en Grevenbricht ging het tweede paasdag gewoon door voor de meiden in Berghem bij de Berghse Wielerronde.

Michelle de Graaf zette haar lijn van de voorgaande wedstrijden door en werd bij de juniorvrouwen 7e.

Bij de nieuwelingenmeiden was er in het veld van 50 meisjes een 8e plaats voor Tamara de Graaf. Sanne Vermeer werd 37e, Caya Krol 42e, Laura de Brouwer 45e en Pauline Cordia 47e. Phaedra Krol moest tijdens de wedstrijd helaas opgeven.

Bijgaand een klein verslagje van Tamara de Graaf

Vandaag wedstrijd gereden in Berghem, startte met 72 junior vrouwen en nieuwelingen meiden. In het begin van de wedstrijd veel achterin peloton zitten klungelen, laatste rondes mooi naar voor gekomen en uiteindelijk 8e nieuweling meisje geworden, en 14e in totaal. Erg tevreden over deze wedstrijd!

 

Op de foto Sanne Vermeer en Tamara de Graaf

 

Maaike de Heij had de mountainbike weer van stal gehaald en reed mee in de wedstrijd in Nieuwkuijk. Bij de junior vrouwen wist ze een 5e plek te veroveren.

 

Bij de nieuwelingen jongens reed Freek van Rossum in Gerwen. De nieuwelingen hadden er daar zin in, want er stonden 65 jongens aan de start. Freek reed een prima wedstrijd en kwam als 12e over de finish.

Junior mannen Wouter Engelmann reed in Waddinxveen. Helaas moest hij na 17 ronden de race verlaten. De oorzaak hiervoor weten we niet. Wel is te zien dat er tijdens deze wedstrijd veel uitvallers waren.

 

En een aantal jongens (junioren Luc Grefte en Boris Rauwerdink en nieuweling Daan Vegter) reden als training vanochtend mee met de verkenningsrit van de Ronde van Gelderland en hebben zo ruim 130 km getraind.