ATT Wedstrijden in het weekend van 11-12 april

Dit weekend rijden weer diverse Adelaars hun wedstrijden
 
Juniore Maaike de Heij rijdt al sinds donderdag mee in de Energiewachttour voor Junior Vrouwen. Zij is gevraagd om plaats te nemen in het combinatieteam Drachten met rensters van een aantal verenigingen, Fleur Nagengast, Aafke Soet en Lisa de Jong  Donderdag tijdens de eerste etappe werd ze 38e. Vrijdag reed ze met haar team een ploegentijd van ruim 15 km. Het team presteerde uitstekend en eindigde op 14 seconden als tweede. Ze staat nu (vrijdag) 8e in het algemeen klassement. Zaterdag rijdt ze nog een ettappe over ruim 60 km vanuit Stadskanaal.

Zaterdag rijden de nieuwelingen Freek van Rossum, Daan Vegter en Philip Heijnen de Klassieker "Zuiderzeeronde", georganiseerd door De IJsselstreek vanuit Dronten over ruim 80 km. 's Middags rijden daar de junioren Wouter Engelmann, Jaimy vd Velden Dos Santos en Luc Grefte een wedstrijd over 120 km daar. Thomas de Weerd rijdt deze wedstrijd ook, maar dan in de Districtsploeg.
 
Zondag rijden nieuwelingen meisjes Laura de Brouwer, Pauline Cordia, Tamara de Graaf, Phaedra Krol, Caya Krol, Esmee Leerkes en Sanne Vermeer een criterium in Borculo. Tessa Paardekooper en Anna van Rooijen (beiden Adelaarlid, maar rijdend onder licentie van een andere vereniging) rijden daar ook. Dat geldt ook voor de nieuwelingen jongens Freek van Rossum en Jurgen Seelen en ook Joren Bloem (in de kleuren van ETP Zutphen) die daar aan de start zullen staan.
 
Luc Grefte start zondag 12 april in "Rund um Steinfurt", een omloop in Duitsland over 90 km.

We wensen ze allen veel succes!