ATT wedstrijden in weekend van 25/26/27 april

Een aantal junioren vrouwen van het ATT doet dit weekend mee aan de EPZ driedaagse van Borsele. Michelle Poot​. Michelle de Graaf​ en Maaike de Heij​ rijden deze wedstrijd. De tijdrit hebben ze vanavond al gereden. Michelle Poot werd 87e, Maaike de Heij werd 63e en Michelle de Graaf verdienstelijk 39e in dit internationale veld (internationale juniorentop is hier aanwezig). 
 
Het is sowieso een mooi programma dat daar gereden wordt, want ook de elite-vrouwen rijden hier en zondag zullen de junioren mannen hier strijden om de overwinning. Luc Grefte​, Wouter Engelmann​ en Thomas de Weerd​ zullen proberen dat te gaan doen wat Peter Mohlmann​ in 1999 al deed..... deze klassieker winnen.
 
De nieuwelingen jongens rijden zaterdag in Zeeuws Vlaanderen de klassieker Wim Hendriks trofee. Een echte (Belgisch-Nederlandse) keienklassieker die in het Belgische St. Gilles Waas begint en in het Nederlandse Koewacht eindigt. Philip Heijnen​, Daan Vegter en Freek van Rossem​ rijden deze wedstrijd.
 
Zondag rijden een aantal nieuwelingenmeisjes een kasseiencriterium in Eijsden. Laura de Brouwer​ en Sanne Vermeer​ doen dit, en bij de jongens rijdt Freek van Rossum ook. 
 
Maandag, Koningsdag, rijdt Michelle Poot in Beilen in het Koningscriterium bij de junioren. Bij de nieuwelingen rijden daar Laura de Brouwer, Phaedra Krol​, Caya Krol​ en Esmee Leerkes​. Junioren Luc Grefte, Thomas de Weerd en Luc Grefte doen mee in de Oranjeronde van Amsterdam. Nieuweling Freek van Rossem komt daar ook voor de derde keer dit weekend in actie.
 
Veel wedstrijden, en natuurlijk iedereen veel succes!