EPZ 3 daagse Borsele Junior Vrouwen laatste dag

Zondag 26 april was de laatste dag voor de junioren vrouwen in 's Heerenhoek (Borsele). Voor Maaike de Heij, Michelle Poot en Michelle de Graaf een laatste etappe van ruim 72 km. Een laatste keer nog alles uit de kast. En dat gebeurde ook. Michelle de Graaf probeerde nog in een ontsnapping mee te sluipen, maar helaas werd deze ontsnapping onschadelijk gemaakt door het peloton. Maaike de Heij kon goed volgen in het peloton en Michelle Poot kon lang bij blijven. Uiteindelijk werd Michelle de Graaf 35e in de eindsprint, Maaike 53e en Michelle Poot 76e. En dat met een gemiddelde snelheid van net geen 40 km/u! Chapeau!

Alle drie de rensters hebben deze pittige wedstrijd uitgereden. Voor Michelle Poot haar eerste klassiekers ooit (ze had nog nooit zulke lange races gereden). In het eindklassement een 37e plaats voor Michelle de Graaf, Maaike de Heij werd 53e en Michelle Poot 76e van de 105 gestarte rensters.

De rensters reden voor het District Oost Team Regazze D'ell Est, en werden tijdens deze dagen begleid door Richard Baars en Michon van Nimwegen.