Ronde van Assen voor nieuwelingen en junioren meisjes

Zaterdag 23 mei werd in Assen een wedstrijd gereden door de nieuwelingen en junioren meiden van het ATT. Oorsponkelijk stond voor zowel de jongens nieuwelingen en junioren en de meisjes nieuwelingen en junioren de "omloop door het land van Bartje" op het programma, maar door organisatorische problemen werd deze wedstrijd afgelast. De meiden konden echter deze omloop van 4,2 km rijden.

Aan de start weer veel ATT-ers: Nieuwelingen Tamara de Graaf, Phaedra Krol, Sanne Vermeer, Esmee Leekes, Anne van Rooijen Caya Krol en Sybine Poot (die haar eerste wedstrijd na een slepende knieblessure reed). Bij de junioren Michelle de Graaf, Maaike de Heij en Michelle Poot aan de start.

Onder prachtige omstandigheden lieten alle dames zich weer goed zien. En met resultaat. Tamara sleepte er in een spannende sprint een 4e plek uit (de mylaps registratie liet een verschil zien van 0,004 seconden!) en Pheadra werd 6e met vlak daarachter op de 7e plek Sanne Vermeer. 3 Meiden in de top 10!. Verder werd Esmee 17e, Anne 22e, Caya 30e en Sybine 32e.

En bij de junioren een prima 4e plek voor Michelle de Graaf. De beide zussen missen dus allebei net het podium. Maaike werd 11e en Michelle Poot 12e

 

Teamspirit bij het ATT voor de start!