Resultaten Tijdrit ATT 4-6. Weer nieuwe records, maar ook een ongeluk

Donderdag 4-6 reden we de tijdrit, met daarin op het einde een vervelend ongeluk na de finish waarbij Thomas de Weerd helaas zijn heup gebroken heeft. We wensen Thomas natuurlijk een spoedig herstel.

Er is natuurlijk ook gefietst. En hoe.

 

Nieuwelingen meisjes....
Nieuw nieuwelingen meisjes record door Phaedra Krol. Ze kruipt steeds dichter naar de 18 minuten grens met een tijd van 18:14. (37,84 km/u) Maar ze wordt op de voet gevolgd door zowel Sanne Vermeer die haar beste tijd met bijna 2 minuten verbetert tot 18:24 en ook onder het oude record blijft en Tamara de Graaf die met een tijd van 18:34 ook 2 minuten sneller is dan haar oude PR. De dames zitten dus maar 20 seconden uit elkaar. Esmee Leerkes is ook 2 minuten sneller dan haar oude PR. Ook een prestatie van formaat, net als Laura de Brouwer die anderhalve minuut sneller is. Grote progressie dus bij de meiden.

Junioren mannen...
Nieuw junioren mannen record voor Wouter Engelmann. Met een tijd van 16:05 (42.90 km/u) 7 seconden sneller dan het oude record. Maar ook een snelle tijd voor Thomas de Weerd 16:38, 2 seconden sneller dan zijn oude record en Alden Chazan in exact dezelfde tijd. Allebei een PR. En een opmerkelijke tijd van 17:14 voor Luc Grefte die onderweg twee keer heeft moeten stoppen
(en ook weer op gangkomen) met materiaal problemen en bijna een minuut heeft stilgestaan.

Bij de nieuwelingen jongens en junioren vrouwen geen bijzonderheden