Een week met veel podiumplaatsen voor het ATT

Veel wedstrijden in de afgelopen week, en veel podiumplaatsen voor de jongens en meiden.

Woensdag 10 juni was het Districtskampioenschap tijdrijden in Genderingen.

Nieuwelingen jongens:(33 deelnemers)

4e plaats: Phillip Heijnen;

8e plaats: Jurgen Seelen; 

Junioren mannen: (19 deelnemers, 3 DNS)

8e plaats: Wouter Engelmann;

9e plaats: Luc Grefte;

Nieuwelingen Meisjes: (14 deelnemers, 2 DNS)

2e plaats: Sanne Vermeer;

3e plaats: Phaedra Krol;

5e plaats: Tamara de Graaf;

8e plaats: Laura de Brouwer;

10e plaats: Esmee Leerkes;

12e plaats: Caya Krol;

Podium Nieuwelingen met Sanne Vermeer en Phaedra Krol

Junioren Vrouwen (3 deelneemster)

1e plaats: Maaike de Heij;

Maaike de Heij in actie tijdens het DK.

 

Zaterdag reden een aantal nieuwelingen en junioren de Kleeberg Classic in Mechelen (Limburg)

Bij de nieuwelingen reden Jurgen Seelen, Daan Vegter en Freek van Rossem. Een valpartij bepaalde mede de wedstrijd, en de jongens konden geen rol van betekenis spelen. Een 31e plek voor Jurgen en een 35e plaats voor Freek. Daan wist niet te finishen. Bij de junior vrouwen reed Maaike de Heij mee. Zij werd in deze zware wedstrijd 12e. De junior mannen reden een (klim)tijdrit en een wegrace. In de tijdrit werd Luc Grefte 39e. Bij de wegwedstrijd moest hij met maagklachten opgeven.

 

Philip Heijen (Nieuweling) reed zaterdag 13 juni in Keulen een criterium op het finishparcours van "Rund um Koln". En hoe! Hij wist deze wedstrijd winnend af te sluiten door in de laatste honderden meters zijn medevluchter in een eindsprint te verslaan. Een mooie podiumplek dus voor Philip!

Philip Heijnen op de eerste plek!

 

Zondag reden de nieuwelingenmeisjes en juniorenvrouwen een gecombineerde wedstrijd in Utrecht. Aan de start de junior Michelle de Graaf en Michelle Poot en de nieuwelingen Sybine Poot, Laura de Brouwer, Anne van Rooijen, Phaedra Krol Tamara de Graaf en Sanne Vermeer deden mee. En weer was het raak met podiumplekken. Sanne werd in de wedstrijd 2e maar was de eerste nieuwelinge meisje. En Tamara werd 3e en dus 2e nieuwelinge meisje. Michelle de Graaf sprintte naar een 6e plek, goed voor een 2e plaats bij de junioren. Phaedra werd overall 9e, Anne 10e, Michelle Poot werd 21e en Laura 26e. Sybine, die het hele seizoen al tobt met een vervelende knieblessure wist de wedstrijd niet te beeindigen.

Sanne Vermeer en Tamara de Graaf op het podium.