ATT sluit wegseizoen af met NCK

Zaterdag 26 spetember was met het NCK de afsluiting van het wegseizoen. Een mooie happening in Dronten waar onze vereniging maar liefst 5(!) teams aan de start had. Van jeugd tot en met elite. 

Goed om te zien hoe de jeugd zich ontwikkeld. Goede resultaten in de breedte bij de jongens in categorie 7, (Rick, Yorick en Dennis) die al een heel jaar goed rijden, aangevuld met een sterke cat. 6 man (Bram) gaf een mooi resultaat. Leuk om te zien hoe het team al samen in de warming up bezig zijn. En dan podium rijden met een derde plaats is natuurlijk super goed!

Trots op de nieuwelingen meiden Laura, Tamara, Babette en Sanne. In een jongenscategorie moeten uitkomen, ik denk zelf als jongste team, en dan toch 34 km lang met zijn 4-tjes bijna 39 km/u rijden.... petje af.

De jongens reden ook een mooie rit. Goed teamwork van Luc, Wouter, Freek en Thomas. Mooie lijnen, goede aflossingen. Ze mogen dan wel niet bij de snelsten rijden (28e van de 52 teams) maar ze zetten wel een mooie teamprestatie neer door met zijn 4-en te finishen. Goede sfeer onderling, en leuke jongens.

De Elite dames, aangevuld met juniore Michelle reden ook een prima rit. Kwamen wat moeilijk in hun ritme, maar om in je eerste jaar toch 10e te worden.... petje af.
En het is altijd leuk om de elite heren er bij te hebben. Goede sfeer, lachen, grappen maken. 

Kortom, gisteren stond er echt een vereniging aan de start. En dat is mooie om daar in mee te draaien.

Op naar het volgende seizoen. Op dit moment al volop in de voorbereiding, met name wat betreft een internationale samenwerking die er aan staat te komen met teams uit Belgiƫ, Frankrijk en Denemarken. We gaan bezig om de aansluiting bij dit team volgend jaar vorm te geven met deelname aan internationale wedstrijden in (Noord West)Europa. Maar ook door op andere manieren van elkaar te profiteren. Trainingsopbouw, methodieken, trainingskampen en dergelijke. De komende maanden gaat dit allemaal vorm krijgen. Een mooie uitdaging!