1 juli 2012, Ronde van Wolvega

Zondag 1 juni waren Arjan Arentsen, Lars Mosterd, Luc Grefte en Wouter Engelmann aan het werk tijdens de Ronde van Wolvega. Een mooi parcours in zware omstandigheden, gezien de wind die er vandaag stond.

bucks-county-realtor online

Direct vanaf de start was het koers. Er ontstond direct een lint van rijders en dat is meestal een teken dat het hard gaat. En dus moesten de jongens direct aan de bak. Lars was het eerste slachtoffer. Hij moest het peloton laten gaan. Luc, die zijn eerste wedstrijd sinds 3 weken weer reed was het volgende slachtoffer. Arjan zat ondertussen goed voorin. Maar na 10 ronden (van de 34) kon hij net niet meespringen met een groepje van 5 renners die wisten weg te rijden. Wouter was ondertussen ook de aansluiting met de achtervolgers verloren, maar reed nog steeds in dezelfde ronde als de kopgroep. Een aantrekkelijke wedstrijd dus waarin veel gebeurde.

Uiteindelijk wist Pascal Eenkhoorn de wedstrijd te winnen door 2 ronden voor het einde te demarreren en vooruit te blijven. Arjan werd 12e. Wouter werd 21e, Luc 22e en Lars 29e.