Wout Poulisse geslaagd als WielerTrainer 3

Wout Poulisse is vorig jaar begonnen met de opleiding bij de KNWU voor WT 3 (Wielertrainer niveau 3). Vandaag, zaterdag 15 september heeft hij examen gedaan en is hij geslaagd voor zijn praktijkdeel. Namens het ATT willen we hem hiermee feliciteren.

Voor de vereniging is het heel belangrijk om voldoende gediplomeerd kader te hebben. Zij kunnen de opleiding van jonge, talentvolle renners begeleiden, en ervoor zorgen dat de renners het plezier in het wielrennen blijven houden.

Op dit moment heeft De Adelaar 8 gediplomeerde trainers (Ron Angelier, Henk van Beusekom, Jan de Graaf, Hans van Oijen, Paul Versluis, Silvia Embsink, Martin Grefte en Wout Poulisse) en zijn er nog 3 leden met de opleiding tot WT 3 bezig die in 2013 examen kunnen doen. Als vereniging mag je daar best trots op zijn. 

Heb je ook het idee dat je wel iets wilt betekenen op trainersgebied, dan zijn opleidingen tot WT 2 (assistent-trainer) en WT 3 (zelfstandig trainer) mogelijk. Informatie hierover is altijd door ons te geven.