ATT Trainingen dit weekend 26/27 januari afgelast

TRAINING ZATERDAG 26 JANUARI EN ZONDAG 27 JANUARI AFGELAST!

De trainingen op de weg zowel op zaterdag als zondag van het ATT zijn afgelast. 

Op basis van onderstaand weerbericht gaan we morgen, zaterdag 26 januari, niet trainen. Het is te onzeker of we last zullen gaan krijgen van de verwachte sneeuw. We hadden sowieso de training al aangepast tot een maximale duur van 1,5 -2 uur, maar hebben op basis van het onderstaande bericht besloten de training van morgen, zaterdag 26 januari af te gelasten. Ook zondag zal er niet in clubverband getraind gaan worden. 

 

Weerbericht KNMI vrijdagochtend 7:09 uur

Komende nacht neemt van het westen uit de bewolking toe. Tegen de ochtend kan er in Zeeland lichte sneeuw vallen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -3 graden in het zuidwesten tot ongeveer -8 graden in het noordoosten. De zuid tot zuidoostenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, 4 of 5 Bft, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, 6 Bft.

Morgen overdag trekt de bewolking verder naar het oosten en met name in het westen, midden en zuiden kan er enkele uren lichte sneeuw vallen. In het westen kan deze overgaan in regen met een kleine kans op ijzel. Verder naar het oosten en noordoosten toe zijn de sneeuwkansen kleiner. De middagtemperatuur loopt uiteen van -3 in het noordoosten tot enkele graden boven het vriespunt in het westen. De wind draait later op de dag naar zuidelijke richtingen en neemt wat in kracht af. (Bron: KNMI)