ATT weer in actie na de vakantie

Wouter Engelmann en Jaimy van de Velden Dos Santos reden vandaag, zondag 1 september in Hilversum een criterium.

Wouter werd 22e  en Jaimy werd 32e in het veld van 40 renners.

 

Zaterdag 31 augustus reed Rik Wielink het zware klimcriterium in Munstergeleen. Hij kon zich met een 37e plaats prima staande houden in deze zware koers.

 

Donderdag 29 augustus reden Rik Wielink en Lars Mosterd het dernycriterium van Ugchelen. Rik werd prima 6e en Lars eindigde op de 12e plaats.

 

Vrijdag 23 augustus was Rik Wielink de eerste die na de vakantie weer in een wedstrijd actief was. Tijdens een afwachtingswedstrijd van de Dutch Food Valley Classic werd de Omloop Kwintelooijen gereden. Dit was een combinatiewedstrijd van junioren, eliterenners en amateurs. In totaal 120 renners stonden aan de start, en Rik wist een 57e plek te halen.

 

Volgende week staat de laatste klassieker voor zowel de junioren als de nieuwelingen op het programma, De Kleine Omloop van de Veenkolonieen. Deze wedstrijd zal bij de junioren (123 km) door Lars Mosterd en Rik Wielink gereden worden, en bij de Nieuwelingen (82 km) staan Wouter Engelmann en Luc Grefte aan de start. Daarna gaat de focus op het NCK, het Nederlands Club Kampioenschap. Een ploegentijdrit over 32 km in Zoutkamp (Groningen, Lauwersmeer) op 28 september.