ATT steunt baanachtervolgers, help als Adelaarlid ook!

Wij zijn met het ATT een actie opgestart om de baanachtervolgingsploeg van Nederland te ondersteunen.
Maar ik wil dat via de website breder trekken en doe een oproep aan alle Adelaarleden om via het ATT met een kleine donatie deze jongens te helpen.
Onderstaand is naar de leden van het ATT gestuurd, maar alle Adelaarleden mogen helpen.
Stuur een steunbetuiging met daarin een opgave van het bedrag dat je wilt doneren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="margin: 0px; padding: 0px; color: #005784; font-family: 'Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 18.1875px; background-color: #ececec;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals jullie de afgelopen dagen misschien gehoord hebben kan de baanachtervolgingsploeg die onlangs 4e werd bij het EK in Apeldoorn vanwege geldproblemen niet deelnemen aan het WK in Cali. Om daar te starten moet er namelijk nog 2 keer naar Mexico gegaan worden en de kosten daarvan zijn enorm. Alles (ook fietsen en werkplaatsmiddelen en zo) moet namelijk per vliegtuig daarheen, en dat is enorm duur.

Nu er er door Ton Wellink, de manager van het Koga Cycling Team een actie opgezet om geld bij elkaar te krijgen om die ploeg alsnog daar te krijgen. Je kunt voor € 250,00 deze ploeg steunen.

Nou had ik bedacht dat als jullie allemaal € 5,00 doneren wij samen tot € 150,00 moeten kunnen komen. We gaan dan de overige € 100,00 via allerlei andere kanalen proberen te "regelen" maar dan hebben we een begin! 

Misschien doet de vereniging er ook wel iets bij, maar ga daar niet vanuit. We gaan dan in ruil een clinic door een of meer van die mannen op de weg het komende voorjaar zien te regelen.


Reageer snel!