Slijtageslag Margraten

Het ATT was vandaag afgereisd naar Noorbeek voor de Klimomloop van Margraten in Limburg.
Voor de Nieuwelingen waren dat Arjan, Lars en Wouter en voor de junioren alleen Jacco vanweg het ontbreken van Nathan(knie) en Simon (hamstring)
Voor het ATT waren als begeleiding Hennie Heijen en Jerry Arentsen aanwezig. Hennie schreef het onderstaande verslag

In heel Nederland was het kennelijk droog weer behalve in Zuid Limburg.
Daar regende het. Het water liep naast de weg en dwars over weg op de hellingen waardoor er veel rotzooi op de weg lag.
Bovendien werden de ca. 150 man grote pelotons gelijk na de start, weliswaar nog gedeeltelijk in neutralisatie, over een 3 meter smalle besmeurde weg gestuurd met alle gevolgen van dien. Valpartijen en lekke banden. Veel lekke banden. De materiaalwagens waren op een gegeven ogenblik door hun voorraad heen. Renners wiens kruit nog niet verschoten was konden bij een lekke band niet meer van een nieuw wiel worden voorzien en werden daarom noodgedwongen uit koers genomen. Balen alom.
Onze dappere jongens deden hun stinkende best doch door verschillende oorzaken konden zij geen van allen de wedstrijd uit rijden. En zij waren niet de enigen.
In beide wedstrijden eindigden maar ca. 30 renners in de uitslag.

Winnaar bij de nieuwelingen werd Jordi Talen (DRC De Mol) voor Rogier Kalverhaar (AWV de Zwaluwen) en Feiko Ammerlaan (RWC Ahoy)
Winnaar bij de junioren werd Mathieu van der Poel (Boxx) voor Sjors Dekker (WV Viking Waterland) en Lennart Hofstede (Restore)

Het was een wedstrijd om snel te vergeten.