Druk weekend voor ATT-ers

Op zaterdag 30 novemeber was de eerste wegtraining van het ATT (Adelaar Talenten Team), waar met name de renners aan deelnamen die niet op de baan actief zijn. Ruim twee uur lekker gepeddeld en af en toe ook nog stevig doorgefietst met wind op de kant. Een goed begin van het seizoen. Ook leuk dat er vele “gasten” aanwezig waren, o.a. Reihout Lenten, Rein de Haan, Barry Simon en Fulco van Gulik.

Zondag was het de laatste wedstrijd van het 3Banentoernooi. Nu in Alkmaar. Met name Wouter Engelmann was hier goed op dreef. Met een 10e plaats in de puntenkoers en een 8e plaats op de scratch liet hij zich goed zien en zit hij op koers in zijn voorbereiding voor het NK. Maar ook Luc Grefte kon het peloton ook goed volgen en was 17e in de puntenkoers en 13e op de scratch. Jaimy vd Velden Dos Santos haalde een 21e en 20e plek. Bij de junioren, waar weer 24 renners (het maximale aantal) aan de start stonden waren het zoals dit seizoen weer gewoonlijk, wedstrijden op het scherpst van de snede waarbij hard gekoerst werd. Zeker de scratch was een wedstrijd die in vliegende vaart werd afgewerkt en waar het geen moment rustig is geweest. Een goede voorbereiding dus op het NK.

Volgende week zaterdag 7 december is er weer een duurtraining die om 9:00 uur begint bij Omnisport. We rijden dan een rit van ongeveer 3 uur, weer een uurtje meer dan afgelopen zaterdag. Zo bouwen we richting de 4 uur. Alle Adelaars boven de 14 jaar die denken dit ook vol te kunnen houden zijn weer uitgenodigd.

De baanrenners doen op zaterdagmiddag 7 december in Omnisport een poging om zich op de 500 mtr (nwl meisjes en jun. vrouwen), 1 km (mannen nwl en jun), 2 km ( nwl meisjes en jun. vrouwen) en 3 km (jun. mannen) te kwalificeren voor het NK eind december in Apeldoorn.

 
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het ATT, dan kun je ons ook volgen op Twitter via @adelaartalenten,  of op onze faceboekpagina  https://www.facebook.com/adelaar.talententeam