Trainingswedstrijden in 't Loo en Exel eerste wedstrijden op de weg dit seizoen voor ATT

Aanstaand weekend beginnen de trainingswedstrijden weer. Zaterdag de wedstrijd in ’t Loo, zondag de wedstrijd in Exel.

 

Zaterdag 8 februari ’t Loo.

We verzamelen ons om 9:30 uur  bij het clubgebouw. Vandaar gaan we op de fiets naar 't Loo. Dat doen we samen met de eliterenners en amateurs van AR&TV De Adelaar.  De route naar ’t Loo is 36 km, dus ongeveer een uur en een kwartier rijden.  

De permanence is in  “’t Grinthuus” Morelissenstraat 1 8095 PX ’t Loo/Oldebroek. Je hebt voor deelname aan deze wedstrijd minimaal een Basislidmaatschapskaart van de KNWU nodig, of je wedstrijdlicentie als je die al hebt.

De wedstrijd begint om 12:00 uur. Eerst start de A-klasse (Elite, Amateurs en Junioren). Één minuut later de B-klasse (Sportklasse, Nieuwelingen, alle vrouwencategorieën). De wedstrijd van de B-klasse duurt 1 uur, die van de A-klasse 1,5 uur. Daarna zullen we weer terugrijden. Dat zal naar verwachting rond 14:00 uur zijn.

 

Zondag 9 februari Exel

De wedstrijden in Exel zijn anders dan in ’t Loo. Je rijdt hier namelijk met je eigen wedstrijdcategorie. We kunnen ook niet gezamenlijk naar  Exel rijden omdat de wedstrijden van de verschillende categorieën op verschillende tijdstippen beginnen.  

De permanence is gevestigd in Restaurant "De Exelse Molen", Oude Lochemseweg 4, 7245 VJ Exel/Laren. Je hebt voor deelname aan deze wedstrijd minimaal een Basislidmaatschapskaart van de KNWU nodig, of je wedstrijdlicentie als je die al hebt.

De Junioren beginnen daar al om 9:33 uur met hun wedstrijd. Lengte 55 km (5 ronden). De Junior vrouwen en Nieuwelingen (jongens en meisjes) beginnen hun wedstrijd van 27,5 km (3 ronden) om 11:33 uur. Het is de bedoeling om gezamenlijk (Dus met alle junioren en nieuwelingen) terug te rijden naar Apeldoorn (38 km). Dat doen we als de wedstrijd van de nieuwelingen (m/v) en juniorenvrouwen is afgelopen en de renners weer opgefrist zijn. Dat zal rond 12:45/13:00 uur zijn.