Prima resultaten ATT tijdens SIJC voorjaarswedstrijd in Deventer

Met een redelijke delegatie was het ATT op zaterdag 8 maart naar Deventer vertrokken voor de voorjaarstrainingswedstrijd van de SIJC Competitie. Stijn de Koning, Sander Luijken, Pauline Cordia (allen nieuweling) en de junioren Jaimy vd Velden Dos Santos, Boris Rauwerdink, Luc Grefte en Wouter Engelmann. De nieuwelingen hadden 1 uur wedstrijd, de junioren moesten 2 uur rijden.

Bij de nieuwelingen deed Pauline het prima. Zij wist de andere nieuwelingendames te verslaan en werd dus eerste, dit geheel tot haar eigen verrassing. Sterke meiden als Marit Cent en Myrthe Lamberink wist ze achter zich te houden.

De junioren reden prima mee in de A-groep. Boris kreeg na een uur en een kwartier koers een enorme hongerklop (te weining gegeten vooraf) en moest het peloton laten gaan. Maar zowel Jaimy, Luc en Wouter konden zich eenvoudig handhaven. En er werd best hard gereden. De wedstrijd was 79,22 km lang, welke door de jongens is gereden in 1:51:30. Een gemiddelde snelheid van 42,63 km/u.

Morgen (zondag 9/3) trainen we intensief op het circuit in Beekbergen. We vertrekken dan om 9:00 uur vanaf Omnisport. Volgende week zaterdag rijden we de SIJC voorjaarswedstrijd in Zutphen. Vertrek 11:30 uur vanaf Omnisport.