Start jeugdseizoen

Beste jeugdrennners,

 

Het wegseizoen laat niet lang meer op zich wachten. Eind maart is de eerste kwalificatiewedstrijd voor het NK al gepland in Doetinchem. Om op tijd in vorm te zijn zal dit jaar eerder gestart worden met de wegtrainingen voor de jeugdrenners die zich willen plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Renners die zich willen plaatsen voor dit kampioenschap moeten in het bezit zijn van een wedstrijdlicentie van de KNWU en zullen gaan deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden. Deze worden via de kalender op de jeugdsite van de Adelaar kenbaar gemaakt.

 

De trainingen voor de renners van categorie 6 en 7 starten al op zaterdag 10 januari. We verzamelen om 10.30 uur bij de hoofdingang van het Omnisportcentrum. De trainingen gaan alleen door wanneer de weersomstandigheden dit toelaten. Wanneer je aan deze trainingen wilt deelnemen, laat dat dan deze week weten door een mail te sturen aan:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef duidelijk je naam, licentienummer, categorie en een mobiel telefoonnummer door. Er zal een Whatsapp-groep worden aangemaakt voor deze renners. Via deze groep hoor je of trainingen niet doorgaan. Wanneer je geen bericht ontvangt, gaat de training door.

Deze eerste trainingen zullen vooral in het teken staan van conditieverbetering en het vergroten van het duurvermogen. 

 

Voor de jongere wedstrijdrenners (categorie 1 t/m 5) die willen deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap starten de trainingen op 1 maart 2015. Zij ontvangen hierover nog bericht.

 

Voor de jeugdrenners die niet willen deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap starten de trainingen op maandagavond 30 maart om 18.30 uur.

 

Groet,

 

namens de Jeugdcommissie,

Ellen Wever