Jeugdtrainingen

Beste jeugdrennners,

 Onlangs hebben we jullie geïnformeerd over de start van de trainingen voor wedstrijdrenners. Inmiddels zijn de wedstrijdrenners van categorie 6 en 7 al gestart met de trainingen. Deze eerste trainingen zullen vooral in het teken staan van conditieverbetering en het vergroten van het duurvermogen. In tegenstelling tot ons eerdere bericht zullen we voor de wedstrijdrenners van categorie 3,4,5 de trainingen al op 31 januari starten. De categorieën 1 en 2 starten hun trainingen tenslotte in het weekeinde van 1 maart. Het gaat hier om de kinderen die deel willen nemen aan het Nederlands Kampioenschap en voldoende getraind moeten zijn voor de eerste kwalificatiewedstrijden.

 We verzamelen op zaterdag 31 januari om 10.30 uur bij de hoofdingang van het Omnisportcentrum. De trainingen gaan alleen door wanneer de weersomstandigheden dit toelaten. Wanneer je aan deze trainingen wilt deelnemen, laat dat dan deze week weten door een mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef duidelijk je naam, licentienummer, categorie en een mobiel telefoonnummer door. Er zal een Whatsapp-groep worden aangemaakt voor deze renners. Via deze groep hoor je of trainingen niet doorgaan. Wanneer je geen bericht ontvangt, gaat de training door.

 Voor de jeugdrenners die niet willen deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap starten de trainingen op maandagavond 30 maart om 18.30 uur.