Mededelingen Jeugdronde van Gelderland

Komende zondag is het zover: de jaarlijkse Jeugdronde van Gelderland.  Het zal weer een fantastisch evenement worden waarin zo'n 200 jeugdrenners hun wedstrijden rijden door het nieuwe parcours in het Orderbos. De wat oudere jeugd zal de ronde nog van vroeger kennen toen op hetzelfde parcours ook wedstrijden (en zelfs het NK voor de jeugd) gereden werd. Naast de jeugdrenners starten 200 Masters en 140 Elite Dames renners voor de Ronde van Gelderland. Deze ronde start en eindigt op het parcours van de jeugdronde.

 

Enkele belangrijke mededelingen voor deelnemers, ouders en bezoekers:

- Parcours: De locatie is gewijzigd: Niet meer de ronde rond de Omnisport wielerbaan, maar in het Orderbos. Het Orderbos ligt in het westen van Apeldoorn, nabij de Apenheul. 

- Parkeren: Auto's mogen geparkeerd worden op de Sportlaan aan de linkerzijde (kant van de kazerne) in de berm. Door drukte met andere sporten in dit gebied is het niet toegestaan om op andere plaatsen te parkeren. We hebben verkeersregelaars ingezet om dit in goede banen te leiden en vragen te beantwoorden. Vanaf de parkeerplaats is het een paar minuten lopen naar het parcours. De permenance voor de jeugdronde is te bereiken vanaf het begin van de Sportlaan. Het is ook mogelijk om aan het einde van de Sportlaan te parkeren en via een fietspad aan de achterzijde van het parcours uit te komen (zie kaart)

- Inschrijven: De inschrijving vind plaats naast de jurybus langs het parcours.

- Publiek: We zetten de ronde af met hekken en verkeersregelaars. Dit is niet alleen voor het publiek van de wielerwedstrijden maar ook voor het bezoek van de andere sportverenigingen. LET OP: Het is alleen toegestaan om aan de buitenzijde van het parcours plaats te nemen.

 

Meer informatie over de jeugdronde is te vinden op http://adelaar.org/index.php/wedstrijdinformatie/jeugdronde

 

Tot zondag!

 

Organisatie Jeugdronde van Gelderland