Laatste AJT wedstrijden voor de zomervakantie

Afgelopen zondag is er op twee locaties weer gereden door onze jeugd. In Ulestraten stond er een klimcriterium op het programma. Ryan Gal stond aan de start van categorie 3. Ondanks schakelproblemen wist Ryan uiteindelijk een 6e plaats te behalen. Bram Leerkes (Cat.6) reed naar een 10e plaats.
 
Wat dichter bij huis in Driel werd tijdens het jaarlijkse Kersenfeest weer een leuke wedstrijd verreden. Ruben Willemsen behaalde in Categorie 1 een 7e plaats. In categorie 4 reden onze drie Adelaars allemaal bij de eerste 10. Stijn Hezeman 2e, Anniek Wever 5e en Justus Willemsen 9e. Olivier de Weerd (Cat.5) moest na een periode met wat minder wedstrijden weer op zoek naar het goede gevoel. Dat is best gelukt; 11e . Doordat categorie 7 maar een klein aantal deelnemers kende moesten 6 en 7 samen rijden. Voor Stijn Hoefsloot, die vandaag zijn eerste wedstrijd reed, nou niet de meest ideale situatie. Helaas heeft hij de wedstrijd ook niet kunnen volbrengen. Ook voor Julia Engberink en Lars Romijn was het zwaar vandaag. Julia werd bevangen door de warmte, gelukkig is Lars dan niet te beroerd om haar even op sleeptouw te nemen. Lars werd 15e en Julia 16e. Rick Hezeman reed in categorie 7 naar een 5e plaats.
 
Voor de meesten is het nu tijd voor de zomervakantie. Sommige kinderen rijden over drie weken nog de jeugdtour in Assen. Een 6-daagse evenement voor jeugdrenners. De criteriums vangen eind augustus weer aan.