Trainingen Jeugd - winter 2015/2016

Het wegseizoen loopt ten einde en we zijn druk bezig om het winterprogramma vorm te geven. Omdat we normaal gesproken in de winter op de baan rijden en helaas onze wielerbaan het komende jaar gesloten is, hebben we een afwijkend, maar minstens zo interessant programma opgezet. We zijn nog wel de puntjes op de i aan het zetten en meer informatie volgt over de kosten en wijze van inschrijving.

 

- Baantrainingen: Vanuit De Adelaar wordt er een aantal baantrainingen in Alkmaar georganiseerd. De trainingen worden gegeven door Adelaar trainers en er wordt een bus geregeld voor het vervoer vanuit Apeldoorn. Voor meer informatie, kosten en inschrijvingsmogelijkheden zie het eerdere bericht van de baancommissie op onze site.

- Amsterdamse Baanwielrenschool: Een aantal jeugdleden gaat het komende half jaar trainen bij de Amsterdamse Baanwielrenschool in Amsterdam (Sloten). De trainingen vinden plaats op vrijdagavond in Amsterdam. Deze trainingen worden niet door De Adelaar gegeven en deelname is alleen mogelijk door lid te worden van de Amsterdamse Baanwielrenschool. Meer informatie vind je op hun site. Voor vervoer hebben we nog twee plaatsen beschikbaar (incl. fiets) in het AJT busje. Meer informatie hierover kan je krijgen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- CX trainingen: Veld/bos trainingen voor de ATB en Cyclocross fiets. We zijn bezig om samen met onze zusterverenigng Bar-End een doordeweeks off road trainingsprogramma te organiseren. Deze trainingen zijn bedoeld voor alle jeugdcategorieen van De Adelaar en Bar End. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

- Core Stability trainingen: Voor een verantwoorde spierontwikkeling van onze jeugdrenners zijn we voornemens een wekeliijks Core Stability trainingsprogramma aan te bieden. Ook deze training vindt plaats in samenwerking met Bar-End en wordt gegeven door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

- Jeugdtweedaagse Baan - 10 en 11 oktober 2015: De jeugddriedaagse die ieder jaar georganiseerd werd in Apeldoorn wordt dit jaar verplaatst naar de wielerbaan in Amsterdam. Deze baanwedstrijden zijn bedoeld voor beginnende als ervaren baanrenners. Een belangrijk doel is dat jeugdrenners vanaf categorie 3 (die op dit moent nog categorie 2 zijn) het rijden op een wielerbaan ontdekken. Voor meer informatie, kosten en inschrijvingsmogelijkheden zie het eerdere bericht van de baancommissie op onze site.

- GOW en andere veldwedstrijden: We zullen dit winterseizoen als vereniging een aantal regionale veldwedstrijden voorstellen waaraan met een basislicentie deelgenomen kan worden met een cyclo of ATB fiets. Meer informatie volgt later.

 

Mocht er naar aanleiding van dit bericht meer informatie nodig zijn (voor zover er hierboven al niet naar verwezen is) dan kan je contact opnemen met deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jeugdcommissie AJT 

ARTV De Adelaar