Wijzigingen trainersstaf Jeugd team AJT

Beste jeugdleden en ouders/begeleiders,

Na vele jaren actief te zijn binnen de jeugdcommissie heeft Marcel Wever besloten om zijn functie als hoofdtrainer van het AJT neer te leggen. In de afgelopen jaren heeft Marcel diverse rollen vervuld zoals voorzitter, organisator van de jeugdronde en het wielerkamp en de laatste jaren als hoofdtrainer. Veel van deze activiteiten heeft hij samen met zijn vrouw Ellen vervuld.  Door hun toedoen hebben de jeugdrenners zich kunnen ontwikkelen en is het AJT uitgegroeid tot een groep met meer dan 40 leden. Ook hebben de renners/-sters mooie prestaties neergezet en is een goede basis gelegd voor een actief wielerleven. Na deze intensieve tijd bij de jeugd  zullen Marcel en Ellen zich in gaan zetten voor andere activiteiten binnen De Adelaar.

Daarnaast hebben Wietze en Jelle van Dijk en Carl Engberink besloten om hun activiteiten bij het AJT te beƫindigen. Wietze heeft jarenlang als tijdwaarnemer en ondersteunde kracht de trainingen mogelijk gemaakt. Samen met zijn zoon Jelle is hij dit jaar verantwoordelijk geweest voor de trainingen van groep 1. Carl heeft zich als trainer ontfermd over groep 3. Door de overgang van zijn dochter naar het ATT zal hij daar actief worden als trainer.

We willen als jeugdcommissie Marcel, Ellen, Wietze, Jelle en Carl bedanken voor hun inzet binnen het AJT en we hopen dat nog velen hun voorbeeld zullen volgen!

In de afgelopen weken hebben we samen met Marcel gekeken naar een goede opvolger. We zijn verheugd om te melden dat John Hommes vanaf 2016 als hoofdtrainer aan het AJT verbonden is. John heeft vele jaren ervaring als trainer (maar ook als succesvol wielrenner). Eerder heeft hij de jeugdopleiding van De Peddelaars in Hoogeveen vormgegeven maar hij is ook als trainer van elite teams actief geweest. Sommigen zullen John kennen als jeugdtrainer op de baan voor de Adelaar, een rol die hij nog niet zo lang geleden vervulde. Binnenkort zal John zijn plannen voor de trainingen verder toelichten.

We wensen John veel plezier bij het AJT en we zullen er samen voor zorgen dat we de lijn die de afgelopen jaren is ingezet op een succesvolle manier zullen vervolgen.

 

Bestuur Jeugdcommissie AR&TV De Adelaar

Adelaar Jeugd Team (AJT)