Giro Direttore - Koers voor Apeldoornse ondernemers op 17 april

Wie wordt de snelste Apeldoornse ondernemer op de fiets? Doe mee met de “Giro Direttore”, dé wielerkoers voor Apeldoornse ondernemers.
Op zondag 17 april wordt de Loolaan omgetoverd tot een mooi wielerparcours. Op de plaats waar drie weken later de profs finishen in de proloog van de Giro d ‘Italia zullen lokale helden hun al voorgaan. Speciaal voor Apeldoornse ondernemers wordt een wielerwedstrijd georganiseerd. Iedere ondernemer, directeur of ZZP-er wordt uitgedaagd om te laten zien dat we een echte fietsstad zijn!


De wedstrijd vindt plaats tijdens de Ronde van Gelderland voor elite dames en masters en de KNWU jeugdronde. Over een afstand van een kleine 30 km worden zo’n 15 rondes over de Loolaan gereden waardoor het publiek volop kan genieten van de spierkracht, wilskracht en uithoudingsvermogen van ondernemend Apeldoorn. Voor de winnaars liggen er mooie prijzen klaar die uitgereikt worden door onze rondemiss. Maar ook de verliezers gaan niet met lege handen naar huis. Iedere deelnemer krijgt na voltooiing van de wedstrijd een uniek aandenken.


De wedstrijden worden verreden onder reglement van de KNWU onder toezicht van een KNWU jury. In het inschrijfgeld is een daglicentie van de KNWU inbegrepen. De organisatie is in handen van AR&TV De Adelaar.

LET OP: KNWU wedstrijdlicentiehouders kunnen niet aan deze wedstrijd meenemen.
Datum: Zondag 17 april 2016
Locatie: Loolaan, start/finish thv Piet Jouberstraat. Melden bij Eetcafe Kokkie, Kweekweg 2
Inrijden: 16:00
Start: 16:15
Inschrijfgeld: €25,-
Inschrijven op: www.rondevangelderland.nl
Voor meer informatie: Guido Willemsen, AR&TV De Adelaar
Mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-51177805