Extra informatie trainingen Jeugd, Nieuwelingen en Junioren

Allen,

Onlangs is de Adelaar Jeugd geinformeerd over de trainingen in de komende periode. De uitvoering van de wegtrainingen is inmiddels gewijzigd en dat willen we met jullie communiceren. Onderstaande informatie is ook relevant voor de Adelaar Nieuwelingen en Junioren (Jongens/Meisjes).

Van dinsdag 23 augustus tot donderdag 16 september worden de wegtrainingen gereden op het industrieterrein Apeldoorn Noord omdat het TNO terrein niet meer beschikbaar is. Iedere dinsdag en donderdag verzamelen we bij de Adelaar bus die geparkeerd staat bij het kruispunt Laan van de Kreeft en Laan van het Omniversum. Op dinsdag zal de NCK selectie vanaf die plek vertrekken naar het NCK trainingsparcours nabij Teuge. Na de training komt iedereen weer terug op het startpunt.

Het tijdsschema ziet er als volgt uit:


Vanaf  23 augustus tot en met 16 september

Iedere dinsdag:

-          18:30 tot 19:30: Groep 1 en 2a

-          18:30 tot 20:30: Groep 2b, en 3 (Nieuwelingen, Junioren)

Iedere donderdag:

-          18:30 tot 19:30: Groep 1 en 2a

-          19:30 tot 20:30: Groep 2b

Voor groep 3 (Nieuwelingen/Junioren) wordt 1 training per week voorzien. Op donderdag kan op eigen gelegenheid getraind worden.

Iedere dinsdag wordt voor de NCK selectie een specifeke ploegentijdrittraining gegeven. Ronny Angelier, Norman Senden en Andre Leerkes vormen de trainersstaf voor het NCK. Zij zullen medio september een selectie maken van renners die namens de Adelaar het NCK gaan rijden in Dronten op 1 oktober. Vanuit deze groep  zullen we drie teams samenstellen: Jeugd (tot en met categorie 7), Nieuwelingen/Junioren Jongens en Niewelingen/Junioren Meisjes. Deze teams zullen ook na 16 september op dinsdag doortrainen tot  aan het NCK op 1 oktober.

Omdat we de komende periode op de openbare weg gaan trainingen willen we een dringend beroep doen op alle ouders om mee te helpen in de parcoursbeveiliging. Graag bij aanvang van de training melden bij de Adelaar bus zodat we de posities kunnen innemen.

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met Guido Willemsen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51177805).

 

Groet,

Trainersstaf Adelaar Jeugd- en Opleidingsteam.