Informatieavond Adelaar Jeugd Team

Beste jeugdrenners en ouders,

 

Op dinsdag 14 februari organiseren we een informatieavond voor (toekomstig) jeugdrenners van De Adelaar. Op deze avond gaan we in op de plannen voor het wegseizoen 2017. Ook zullen we onze nieuwe hoofdtrainer, trainers en commissieleden voorstellen. Nieuwe of toekomstige jeugdrenners hebben de gelegenheid om meer uitleg te krijgen over de trainingen, het rijden van wedstrijden en het benodigde materiaal.

 

Aan het einde van de bijeenkomst zullen we een groepsfoto en pasfoto’s voor de website maken.

Zorg er dus voor dat je het Adelaar tenue meeneemt (kort/kort) met witte sokken en raceschoenen. Handschoenen en helm zijn niet nodig.

Je kan je omkleden in de kleedkamers van het clubhuis. Voor de renners die nog geen outfit hebben zullen we zorgen voor extra koersshirts die je voor de foto aan kan doen.

 

Deze bijeenkomst is voor alle jeugdrenners verplicht omdat hier belangrijke informatie gedeeld wordt. We gaan er dan ook van uit dat iedereen er is. Van nieuwe of toekomstige renners horen we graag of je aanwezig bent. Hiervoor stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Datum: Dinsdag 14 februari

Locatie: Clubhuis Adelaar, Sportpark Orderbos 27, Apeldoorn

Tijdstip: 19:00 – 20:30

 

Tip! Heb je kleding om aan te bieden, neem het mee naar de informatieavond.