Trainingen Seniorentrainingen

Geef een cadeaubon, ook voor senioren!

Zie onderaan deze pagina.

 Senioren 50

 

Training baanfietsen voor 50+
Ook dit seizoen kunnen senioren vanaf 50 jaar weer de speciale training baanfietsen volgen in het Omnisport te Apeldoorn. Voor deze training is geen lidmaatschap van de Adelaar vereist. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel geld je wilt besteden aan deze activiteit. De training kost €13,50 per keer inclusief fiets- en baanhuur, verzekering Heeft u zelf klikpedalen en fietsschoenen, dan worden deze op de huurfiets gemonteerd, anders gebruikt u gewoon onze toeclipspedalen (zie ook de pagina tarieven).
                
Bent u een vitale fietser (m/v) met een goede conditie en draait u moeiteloos uw recreatieve kilometers op de weg dan bent u in principe geschikt voor het baanfietsen. Er zijn ongeveer 20 senioren die al een jaar of 6 rijden. Regelmatig worden onderlinge wedstrijden georganiseerd of wordt achter de derny gereden. Nu aan het begin van nieuwe baanseizoen is er weer voldoende ruimte voor nieuwe deelnemers. Deze gaan de beginnerscursus volgen.
NB De instroom voor nieuwe renners is inmiddels gesloten, u dient eerst een beginnerstraining met de 'opstapavond' of een çlinic' bij te wonen om de nodige baanervaring op te doen.

De seniorentrainingen beginnen duren 1 uur. Wilt u een half uur voor aanvang op het middenterrein aanwezig zijn?
Voor de dagen dat de seniorentrainingen worden gehouden verwijzen wij u naar de baankalender.

Vooraf inschrijven is verplicht bij AR en TV de Adelaar per email.
Ook kunt u op dit adres nadere inlichtingen inwinnen. Of kom eens langs, bijna elke avond is de wielerbaan van het Omnisport geopend.

Met vriendelijke groet,

Eef Ensink – Coördinator Seniorenuur
Mob. 06 - 41 46 56 66

(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Seniorencadeaubon bestellen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naam-adres+emailadres opgeven.

 

Deze sponsor levert de helmen voor de gangmakers