Penningmeester afdeling toerfietsen

Voor de vereniging zijn wij op zoek naar een:

Penningmeester afdeling toerfietsen

Onze vereniging AR & TV De Adelaar is een wielervereniging met ± 550 leden, waar verschillende disciplines van het wielrennen beoefend kunnen worden. De afdeling toerfietsen is met ca. 350 leden de grootste afdeling van de vereniging. Omdat deze afdeling op dit moment geen penningmeester heeft, is de vereniging op zoek naar een penningmeester voor de afdeling toerfietsen.


De werkzaamheden

De taken voor de penningmeester van de afdeling toerfietsen bestaan uit: Je bent verantwoordelijk voor de financiën binnen de afdeling toerfietsen. Je maakt ieder jaar een begroting en verantwoording voor de afdeling. Je rapporteert de inkomsten en uitgaven van de evenementen. Je communiceert nauw met de penningmeester van de vereniging. Samen met de voorzitter en secretaris van jouw afdeling vorm je samen het ‘bestuur’ van de afdeling toerfietsen.

 

Jouw profiel

 Je kunt budgetten beheren en begrotingen opstellen

 Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken

 Je bent in bezit van een PC en kan overweg met Excel, Word etc.

 

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie in een ambitieuze organisatie. De werkzaamheden worden op vrijwillige basis verricht. Eventuele onkosten die worden gemaakt kunnen in overleg gedeclareerd worden bij de vereniging. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie en inlichtingen over de functie kun je terecht bij Pleuni Möhlmann, vrijwilligerscoördinator AR & TV De Adelaar, telefoon 06-43987922 of mailen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.