Wijziging aanschaf Clubkleding

Inmiddels hebben we bijna een jaar de nieuwe clubkleding en ervaring met de uitgifte via Stappenbelt en Futurumshop. Tijd om een aantal zaken te evalueren. Hieruit kwam naar voren dat met name de incasso van aangekochte kleding en het voorraadbeheer erg bewerkelijk en aanleiding voor misverstanden zijn.

 

In goed overleg met alle partijen hebben we als bestuur daarom besloten om met ingang van heden bij Stappenbelt alleen paskleding aan te houden. Aanschaffen van de kleding kan dan alleen nog online via onze Adelaar Webshop.

 

Paskleding:

 

Bij onze sponsor  Stappenbelt Specialized Concept Store, gevestigd aan Kanaal Noord 152 in Apeldoorn is een complete set paskleding aanwezig. Hier kun je een keuze maken voor de door jou aan te schaffen clubkleding in  de juiste maat. Er zullen invulformulieren klaarliggen om je keuzes te noteren.

Thuis kun je daarna op je gemak de kleding bestellen via onze Webshop bij de leverancier Futurumshop.com.

 

Bestellen:

Futurumshop.com: Ga naar onze speciale webshop en bestel online de kleding via deze link: Webshop Adelaar Futurumshop Na je bestelling en betaling wordt de kleding naar het door jou opgegeven adres verzonden conform de standaard leveringsvoorwaarden of is af te halen bij de Futurumshop.