Oproep!!

Begin december hebben alle leden via mail bericht ontvangen over vereenvoudiging contributiestructuur en verhoging lidmaatschap met ingang van 1 januari 2016. Daarnaast hebben de leden, die via de vereniging een lidmaatschap bij de NTFU en een basislidmaatschap bij de KNWU hebben, bericht ontvangen dat deze situatie met ingang van 1 januari 2016 niet meer van toepassing is. Verzocht is om voor 15 december 2015 aan het secretariaat kenbaar te maken bij welke bond het lidmaatschap moet worden voortgezet (of bij de NTFU/ of bij de KNWU).

Van een aantal leden is hierover nog geen bericht ontvangen. Als mogelijke oorzaak hiervoor kan worden genoemd het niet up-to-date hebben van het emailadres in de ledenadministratie.

Indien u nog een dubbele lidmaatschap hebt dan wordt u verzocht om per omgaande een reactie naar het secretariaat te sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Indien voor 20 december 2015 geen reactie is ontvangen dan wordt het lidmaatschap bij de KNWU voortgezet en komt het lidmaatschap bij de NTFU te vervallen.