Oproep vrijwilligers

 

 

Maak jij van de Giro d’Italia voor de Adelaar een succes?

 

In mei 2016 komt de Giro d’Italia naar Gelderland, een unieke beleving. Als Wielervereniging in Apeldoorn en omstreken kunnen wij  hierbij natuurlijk niet ontbreken. Op dit moment zijn we met de organisatie in gesprek voor het (mede) organiseren van een aantal Side Events. Niets is nog zeker maar noteer alvast de volgende data in je agenda:

 • 17 April 2016 Ronde van Gelderland, wedstrijd voor Masters en Dames Elite. Jeugdwedstrijden op finishlocatie de Loolaan, en “last but not least” de Giro Donna, een toertocht voor vrouwen.

 • 1 mei 2016 grote Giro toertocht tussen de start- en aankomstplaatsen Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

 • 5 Mei 2016 Team Lotto Jumbo.nl fan dag met de mogelijkheid om een tocht in groepsverband te fietsen met één van de profs of schaatsers van het Lotto Jumbo Cycling team. Aansluitend zijn handtekeningsessies en fotoshoots mogelijk.

 • Andere initiatieven met en door de Adelaar, hierover volgt mogelijk nadere informatie.

   

  Wil jij meehelpen om van deze evenementen een groot succes te maken? Als Vrijwilliger bij de Giro Side Events Gelderland krijg je een rol die bij jou past, van medewerker parcours, uitgifte startbewijzen, route uitzetter tot gastvrouw. Samen maken we van de Giro Gelderland één groot roze feest!

  Wil jij vrijwilliger worden tijdens de Giro Gelderland? Dan is het goed om een aantal dingen te weten.

   

  Wat je moet weten?

  Je bent, liefst (een) volle dag(en), beschikbaar op 16, 17 of 30 april, en op 4 of 5 mei.

  We doen ons best om iedereen in te delen in de functie van zijn of haar keuze, maar het kan voorkomen dat we hier indien nodig van afwijken.

  We gaan elkaar in aanloop naar de evenementen één of meerdere keren ontmoeten. Zo leren we elkaar kennen, kun je alvast de sfeer proeven en krijg je de benodigde informatie.

  Wij bieden geen financiële vergoeding voor reiskosten/deelname. Als vrijwilliger ben je niet altijd in de gelegenheid om de wielrenners in actie te zien. Houd hier rekening mee.

   

  Wat bieden we jou?

  Je doet unieke ervaring op bij en rond een van ’s werelds grootste wielerkoersen. Je bent onderdeel van een bevlogen team en maakt vrienden voor het leven. Wij zorgen voor eten en drinken.

   

  Wat vragen we van jou?

  Als vrijwilliger bij Giro Gelderland informeer je, signaleer je en draag je bij aan de sfeer van het evenement. Beleving staat hierin centraal. Jij bent het gezicht van de Giro Gelderland en daarmee Giro d’Italia. We zoeken flexibele, gastvrije en sociale vrijwilligers die goed in een team kunnen werken en kunnen omgaan met hectiek en drukte.

   

  Voorkeur voor locatie en functie

  De Evenementen starten en finishen in Apeldoorn. De toer- en wielrenners rijden door heel Gelderland. Je kunt bij je aanmelding een voorkeur opgeven voor locatie(s), dag(en) en functie(s).

   

  Aanmelden

  Meld je aan als Vrijwilliger van de Adelaar bij de Side Events van Giro Gelderland. Stuur een email met je naam, telefoonnummer en je voorkeuren naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ook voor aanvullende informatie kun je een bericht naar dit emailadres zenden.