Verenigingscoördinator vanaf 1 maart 2016 actief.

Zoals bij de afgelopen Algemene Ledenvergadering al is aangegeven hebben wij vanaf 1 maart 2016 binnen onze vereniging een coördinator, die in opdracht van het bestuur allerlei  werkzaamheden gaat oppakken, die voor onze vereniging belangrijk zijn. Deze coördinator is in dienst van Accres en is voor 18 uur per week gedetacheerd bij de vereniging .

tom spijker
Hoi allemaal,

Vanaf 1 maart ga ik, Tom Spijker parttime aan de slag als verenigingcoördinator bij A.R. & T.V. De Adelaar. Ik ben 26 jaar oud en ben woonachtend in het mooie plaatsje Twello. Op dit moment werk ik ruim 5,5 jaar bij Accres Apeldoorn als buurtsportcoach bij de afdeling Sportstimulering. Als buurtsportcoach houd ik mij vooral bezig met het ontwikkelen van sport- en beweegactiviteiten in de wijken in Apeldoorn Noord.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo beoefen ik de volleybal- en tennissport in verenigingsverband en spring ik in het fietsseizoen graag op mijn racefiets. Naast het sporten ben ik ook actief als vrijwilliger bij twee verenigingen. Zo ben ik trainer en coach van een volleybalteam bij Voorwaarts Twello en zit ik in de jeugd- en technische commissie bij tennisclub De Schaeck. 

 

Vanuit Accres Apeldoorn word ik voor 18 uur gedetacheerd om voor De Adelaar aan de slag te gaan. Van het bestuur heb ik een aantal opdrachten gekregen, waar ik mij de komende periode mee bezig ga houden. Zo ga ik mij bezig houden met het ontwikkelen van het vrijwilligers- en het sponsorbeleid van de vereniging en ga ik een rol spelen bij de organisatie van een activiteit voor kinderen met een beperking (Giro Unico), tijdens de Giro toertocht op zondag 1 mei a.s.

De komende weken ga ik vooral gebruiken om de vereniging beter te leren kennen. Tijdens de ALV op vrijdag 1 april a.s. zal ik ook aanwezig zijn en hoop u dan te mogen ontmoeten.

 

Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om de vragen aan mij te stellen. Ik ben te bereiken via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-55810311. En mocht ik bij de vereniging rond lopen, schiet mij dan gerust aan.

Groeten,

Tom Spijker