Ladies only Giro Donna Apeldoorn

banner gd

LADIES ONLY GIRO DONNA APELDOORN


Datum 17-04-2016
Start tussen 08:00 en 10:00 uur Omnisport Apeldoorn

Ter gelegenheid van de komst van de Giro d'Italia naar Apeldoorn (begin mei) wordt er op zondag 17 april de Ladies Only Giro Donna toertocht georganiseerd. Een toertocht speciaal voor vrouwen om sportief te genieten op de racefiets.

De Giro Donna start vanuit de officiële startlocatie van de Giro d'Italia in Apeldoorn (het Omnisport centrum). De route van +/- 95 kilometer voert je door fraaie stukken van de provincie Gelderland en volgt daarbij voor een belangrijk deel de route die de profs van de Giro d'Italia begin mei gaan fietsen.

De Giro Donna is de ideale tocht voor vrouwen die houden van een gezonde en sportieve uitdaging, maar is ook prima geschikt voor beginnende racefietsers.

Ongeveer halverwege de route is er een verzorgingspost waar wat eten en drinken klaar staat. Daar is ook fietsreparatie aanwezig.

Tijdens De Giro Donna wordt over hetzelfde parcours ook de Ronde van Gelderland gereden.
Dit is een internationale wielerwedstrijd voor elite dames die ook start vanuit het Omnisport centrum.

TOERTOCHT 95 KM
Deelnemers € 28,00
NFTU Leden € 25,00

Betaling alleen mogelijk via Ideal.

WAT KRIJG JE DAARVOOR?

Geheel gepeilde route
Een deel van de route is het Giro Italië parcours-Uniek Toerversie Giro Donna wielershirt
Verzorgingspost langs de route
Goody bag met leuke gadgets bij terugkomst

 

shirts


Schrijf nu in vol = vol!!!! (Maximaal 1500 deelnemers)
Inschrijven Giro Donna: http://www.rondevangelderland.nl/Girodonna.php


GIRO DONNA ACTIE PINK RIBBON

Als je mee fietst met de Giro Donna, steun je daarmee Pink Ribbon met een bijdrage voor borstkankeronderzoek. Voor iedere deelnemer wordt er een donatie van € 1,00 naar borstkankeronderzoek gedaan. Geweldig dank hiervoor!

Hoe meer deelnemers, hoe groter de cheque aan Pink Ribbon.

Wil je zelf nog extra bijdragen aan borstkankeronderzoek? Maak dan nu je eigen sponsoractie aan en vraag jouw omgeving om jou / jullie te sponsoren.

Onderzoek blijft heel hard nodig. 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Het is zelfs doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Pink Ribbon maakt zich hard voor een beter en langer leven voor borstkankerpatiënten. Dat doet Pink Ribbon door wetenschappelijk onderzoek en psychosociale projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker te financieren.

4