Verlichting adelaar terrein

Om in de winter maanden te kunnen trainen voor cx en mtb op het adelaar terrein ontbrak er nog een belangrijk detail, namelijk verlichting. 

Daarom heeft Reinhout Lenten eens in zijn netwerk gekeken en de vraag gesteld aan Hans ten Broeke, regio directeur van Ziut of zij iets voor de Adelaar zouden kunnen betekenen. Hans ten Broeke zegt "dat lijkt me erg leuk" en binnen een maand waren de mannen van Ziut in een periode van vorstverlet al op het adelaar terrein aan de slag. In 2 dagen hebben zij alle kabels in gegraven, de masten geplaatst en de boel naar binnen gebracht zodat we alleen nog de kabel op de meterkast moesten aansluiten. Dat aansluiten bleek nog eens een besparing voor de club op te leveren omdat de hoeveelheid stroom die de Adelaar afnam veel te veel was. Door de aanpassing is het vast recht bedrag dat jaarlijks wordt betaald fors minder.


Gisteren avond hebben we samen met Hans en de Voorzitter een moment van overdracht gedaan en Ziut bedankt voor deze geweldige sponsoring. Medio September is het de bedoeling een avond wedstrijdje te organiseren.

handen schudden
Blije voorzitter
licht voor
licht achter
mast plaatsen
veldtesthijdoethet

kabel naarbinnenkabel naarbinnen2

binnen