Even voorstellen: Algemeen Vrijwilligerscoordinator

Even voorstellen: Pleuni van Gulik- Möhlmann

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf aan jullie voor te stellen:

Mijn naam is Pleuni van Gulik-Möhlmann, ik ben 32 jaar en ik ben getrouwd met Fulco en samen hebben wij drie kinderen Lenthe (9), Faye (7) en Bodhi (5).

Al heel wat jaren ben ik lid van De Adelaar. In mijn jeugd heb ik het genoegen ervaren om in het tenue van AR & TV De Adelaar bij de nieuwelingen-dames op zowel de weg als de baan Nederlands kampioen te worden. Ook mocht ik enkele jaren voor de nationale ploeg uitkomen en ben ik o.a. vice-wereldkampioen op de weg geworden bij de junioren-dames.

Tegenwoordig werk ik 3 dagen per week als doktersassistente in een huisartsenparktijk. In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk vaak op de racefiets of mountainbike te vinden. In de zomermaanden zijn de clubritten op maandag, woensdag en zondag vaste prik.

Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging binnen de vereniging. Als lid heb ik vaak mogen ‘profiteren’ van onze vrijwilligers. Het geeft mij een goed gevoel om ook een steentje te mogen bijdragen. Bovendien hoop ik ook onze overige leden en met name onze jongere generatie te kunnen enthousiasmeren om zich in te zetten als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers geen activiteiten!