Nieuws van de coordinator

Beste leden van de Adelaar

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update heb gegeven van mijn werkzaamheden binnen de vereniging.  In deze blog kun je lezen waar ik mij de afgelopen periode mee bezig heb gehouden.

 

Stand van zaken vrijwilligersbeleid

In mijn vorige blog heb ik aangegeven, dat we bezig zijn met uit uitvoeren van een aantal acties uit het vrijwilligersbeleidsplan. De acties die wij op korte termijn willen uitvoeren zijn;

  • Het vinden van een algemeen vrijwilligerscoördinator.

  • Overzicht maken van alle taken en functies binnen de vereniging.

Zoals je hebt kunnen lezen op de website heeft de vereniging een algemeen vrijwilligerscoördinator gevonden in de persoon van Pleuni Möhlmann.

Als vereniging zijn we blij dat Pleuni de rol als algemeen vrijwilligerscoördinator wil gaan invullen. Pleuni gaat zich o.a. bezig houden met het uitvoeren van de actiepunten uit het vrijwilligersbeleidsplan.

 

Naast het vinden van een algemeen vrijwilligerscoördinator hebben wij per afdeling een overzicht gemaakt van de functies en de taken. Ook hebben we gekeken welke functies en taken al ingevuld zijn en welke nog niet. Uiteindelijk hebben wij een prioriteitenlijst gemaakt met daarop de functies en taken waarvan wij vinden dat deze functies en taken op korte termijn ingevuld moeten worden.

 

Op de website en in de nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat er een vijftal vacatures zijn waar de vereniging enthousiaste vrijwilligers voor zoekt.  In het belang van de vereniging hopen wij deze vacatures op korte termijn in te vullen. Mocht je interesse om een vacature in te vullen of vragen hebben over een vacature, dan kan je contact opnemen met onze algemeen vrijwilligerscoördinator, Pleuni Möhlmann. Pleuni is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> of 06-43987922.

 

Stand van zaken sponsorbeleid

Het sponsorbeleidsplan is klaar, en het bestuur heeft het sponsorbeleidsplan in de laatste bestuursvergadering goed gekeurd. Het sponsorbeleidsplan zal in een apart bericht op de website geplaatst worden. Mochten er naar aanleiding van het sponsorbeleidsplan nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

 

Scholierenproject

In mijn vorige blog heb ik verteld over het scholierenproject bij het Walterbosch. Leerlingen van het Walterbosch, die het vak Technasium volgen zijn voor ons een plan aan het maken om het clubhuis gezelliger en leuker te maken.

 

Samen met Guido Willemsen ben ik een ochtend op het Walterbosch geweest om naar de eindpresentatie te luisteren. Iedere groepje moest hun eindresultaat aan ons presenteren.

De presentatie bestond uit een maquette of een digitale maquette van het clubhuis en hoe de maquette en ideeën tot stand zijn gekomen.

 

Het ene groepje was beter dan het andere groepje. Sommigen hadden er veel werk van gemaakt, maar bij anderen viel het eindresultaat tegen. Uiteindelijk was er een groepje die zowel bij Guido als bij mij positief over kwam. Tijdens de volgende ALV zal het scholierenproject verder toegelicht worden en hopen wij de maquette in ons bezit te hebben.

 

Informatiebijeenkomst van Rosiir over de Wahoo Kicker

Rosiir is sinds november sponsor van De Adelaar geworden. Rosiir heeft een fietstrainer en een meetinstrument beschikbaar gesteld, waarmee vermogenstesten afgenomen kunnen worden. Bij Bewegen bij Buitenhuis is een testlocatie ingericht, waar alle leden van De Adelaar gebruik van kunnen maken.

 

Op woensdag 21 december wil Rosiir een informatiebijeenkomst organiseren in ons clubhuis.

Rosiir wil meer vertellen over de fietstrainer en welke mogelijkheden er allemaal zijn bij het gebruik van de fietstrainer. De informatieavond is bestemd voor alle leden van De Adelaar. Schrijf de datum alvast in de agenda.

 

Aan alles komt een eind

Helaas zitten de werkzaamheden voor De Adelaar er bijna op. Tijdens de ALV in het voorjaar is aangegeven, dat ik in ieder geval tot eind december werkzaam zou zijn voor de vereniging, daarna zou er gekeken worden of er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn.

 

Ondanks de wil van het bestuur, is er onvoldoende ruimte binnen de begroting om mij voor de vereniging te behouden.

Dit betekent dat ik na 31 december 2016 niet meer werkzaam zal zijn voor de vereniging.

 

De periode dat ik werkzaam mocht zijn voor de Adelaar heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Het is een mooie vereniging met een prima toekomstperspectief. Via deze weg wil ik ook iedereen bedanken voor de plezierige en constructieve samenwerking het afgelopen jaar.

 

Als er naar aanleiding van deze blog nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

 

Groeten,

 

Tom Spijker

Verenigingscoördinator AR & TV De Adelaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-55810311