Dringende oproep nieuwe vrijwilligers

Bij de Adelaar zijn veel vrijwilligers op een fantastische manier dagelijks, wekelijks, periodiek of incidenteel actief. Daar zijn wij enorm blij mee en deze mensen zijn voor onze club onbetaalbaar.

Voor diverse functies binnen onze mooie vereniging zijn wij echter al enige tijd op zoek naar vrijwilligers. Met name voor enkele structurele (kader) functies is dringend versterking nodig om een aantal commissies en afdelingen "in de lucht" te kunnen houden.

Het gaat hierbij om:

- Leden clubhuiscommissie

- Bestuursleden afdeling Toerfietsen

- Bestuursleden afdeling Wegwielrennen

- Leden sponsorcommissie

- Voorzitter en Penningmeester bestuur

 

Bij een aantal commissies/afdelingen is de nood erg hoog. We willen natuurlijk allemaal het liefst op de weg, baan of in het bos op onze tweewielers actief zijn. Zonder voldoende "menskracht" om de club draaiende te houden lukt het straks niet meer om activiteiten en evenementen te organiseren.

 

Kom van je stoel. trek de stoute schoenen aan, schroom niet, pak die handschoen op, ga ervoor.

 

Meer informatie

Voor meer informatie en inlichtingen over de functies kun je terecht bij Pleuni van Gulik- Möhlmann, vrijwilligerscoördinator AR & TV De Adelaar, telefoon 06-4398 7922 of mailen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de Vacaturepagina van deze website.

 

Alvast bedankt

 

Het Bestuur