BELANGRIJK!! Meld je aan: Informatiebijeenkomsten voor de ALV

Beste leden,

 

Op vrijdag 24 november 2017 (19.30 uur) houdt het bestuur van De Adelaar een algemene ledenvergadering (ALV). Op deze ALV komen onderwerpen op de agenda die voor het voortbestaan van onze vereniging van belang zijn en waarover jullie je niet alleen mogen, maar zelfs moeten uitspreken. Met deze brief en de hierin aangekondigde informatiebijeenkomsten willen we het belang onderstrepen van een grote opkomst op de ALV van leden die zich daarop goed hebben kunnen voorbereiden.

 

Belangrijke onderwerpen vereisen zorgvuldige besluitvorming. Als bestuur vinden we dat jullie je ook inhoudelijk goed op de ALV-agenda moeten kunnen voorbereiden en daar niet pas op de ALV zelf over worden geïnformeerd. Daarom organiseren we in de aanloop naar de ALV twee informatiebijeenkomsten waarop het bestuur de onderwerpen inhoudelijk alvast zal toelichten. Ook is er dan gelegenheid tot discussie en het stellen van vragen. Dit zal naar onze mening de kwaliteit en het draagvlak van de besluitvorming op de ALV ten goede komen.

 

Op de informatiebijeenkomsten zal worden ingegaan op de forse bestuurlijke uitdaging waar we als vereniging voor staan. Daarnaast zal er een toelichting worden gegeven op de financi├źn en op de keuzes die het bestuur moet (heeft moeten) gaan maken bij het opstellen van de begroting 2018.

Ook zal het bestuur een plan presenteren voor een andere wijze van exploitatie en beheer van onze accommodatie in de komende jaren. Allemaal onderwerpen die cruciaal zijn voor het voortbestaan van de Adelaar als gezonde vitale vereniging in de toekomst.

 

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op maandag 30 oktober en woensdag 1 november 2017 (19.30 uur) in ons clubhuis. Belangrijk is dat jullie ook op een van deze bijeenkomsten aanwezig zijn. Voorafgaande aanmelding is voor ons belangrijk. Dit kan door een Email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

We hopen dat we met deze brief het belang van jullie aanwezigheid op de ALV en op een van beide informatiebijeenkomsten duidelijk hebben gemaakt.

Op de ALV van 24 november komen onderwerpen aan de orde, waarover de leden zich moeten uitspreken. Een ALV is immers het moment waarop leden van een vereniging invloed kunnen uitoefenen op het verenigingsbeleid. En het bestaansrecht van een vereniging staat of valt immers bij betrokken leden die hun stem laten horen en hun steentje bijdragen.

 

 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van De Adelaar

 

Jan Schuitema (voorzitter ad-interim)