Goed nieuws over sponsoring

Op 5 januari jl. zijn sponsorovereenkomsten getekend met Merida Benelux, Autohuis Eickhof en Jongejan-Wisseborn Gerechtsdeurwaarders. Merida is voor minimaal vier jaar de nieuwe hoofdsponsor van De Adelaar. Eerder hebben zich al een aantal andere sponsoren voor de komende jaren aan De Adelaar verbonden.  Dat is mooi nieuws voor onze vereniging, dankzij de vele inspanningen van onze sponsorcommissie.

Merida Benelux BV is van oorsprong een Taiwanese producent van fietsen en toebehoren. Een van de groteren van de wereld. Merida was al langer bekend in de mountainbikewereld maar begeeft zich met het Bahrain-Merida team, met onder andere Vincenzo Nibali, nu ook op de weg van het wegwielrennen. Zowel voor De Adelaar als voor Merida is het hoofdsponsorschap een positieve ontwikkeling. Merida heeft de mogelijkheden om ons qua materiaal verder te helpen en beschikt over contacten en organisatorische vaardigheden waar we als club ons voordeel mee kunnen doen. Merida is verheugd dat ze één van de grootste wielerverenigingen van Nederland kunnen ondersteunen. Ze gaan onder andere ons Heren-wedstijdteam voorzien van nieuwe fietsen en toebehoren, maar alle leden van De Adelaar kunnen van hun sponsoring profiteren. Ook voor de baansport, een ander belangrijk speerpunt voor Merida, is een samenwerking in voorbereiding.

Autohuis Eickhof heeft haar sponsorovereenkomst met De Adelaar met vier jaar verlengd. Met name vanwege het toegenomen internationale programma bij de Jeugd en het Opleidingsteam hebben we een steeds grotere behoefte aan mobiliteit. De Adelaar is daarom erg gelukkig met Eickhof als partner die voortdurend meedenkt hoe we aan die mobiliteit het beste invulling kunnen geven. Eickhof waardeert de hoge mate van zichtbaarheid van hun bedrijfsnaam, o.a. op de kleding van onze ruim 500 leden en is blij dat ze als sponsor een steentje kunnen bijdragen aan de goede resultaten bij de Jeugd, het Opleidingsteam en de Dames.

Ook is een overeenkomst gesloten met Jongejan-Wisseborn Gerechtsdeurwaarders. Zij sponsoren al langer activiteiten en teams binnen De Adelaar, van jeugdwedstrijden tot baantoernooien. Ook voor hen is de positieve ontwikkeling die De Adelaar doormaakt samen met het team van nieuwe sponsoren die er allemaal de schouders onder willen zetten, doorslaggevend om mee te gaan doen.

In een eerder stadium werden al overeenkomsten gesloten met o.a. Futurumshop, Hollander Techniek, van Bon Sport, Rabobank, Plegt Vos, 9thWave-Cycling, de Ruggestee, Webhulp, Bewegen bij Buitenhuis, Annatommie en kledingproducent Bioracer.

Deze belangrijke ontwikkelingen op het gebied van sponsoring en onze samenwerking met Het Expeditiehuis voor exploitatie van het clubhuis vormen een prima basis om De Adelaar de komende jaren verder te ontwikkelen en van 2018 een topseizoen te maken.

IMG 2790 1

Bij de foto: van links naar rechts Hilko Oosting (Jongejan-Wisseborn) Marcel Eickhof (Autohuis Eickhof) en Peter Koperdraad (Merida Benelux)