Passen, bestellen en afhalen van clubkleding

Clubkleding passen
Voor het passen van onze nieuwe clubkleding kun je vanaf maandag 12 maart a.s. terecht in het Merida Experience Center (Laan van Westenenk 102 in Apeldoorn). Op de kledingafdeling van Merida wordt daar een speciaal Adelaarhoekje voor ingericht. In de rekken hangt de meest courante clubkleding (korte broek, shirt korte / lange mouw etc.) Die kleding mag je zelf passen en weer terug hangen. Speciale clubkleding zoals snelpakken en speciale maten vind je niet in de rekken, maar hangt in een kast. Noteer wel even wat je wilt bestellen, zodat je dat op een later moment kunt invoeren op de webshop van Bioracer.

Bestellen via de webshop
De webshop van Bioracer staat tot 19 maart open voor de 2
e bestelronde. De 3e bestelronde loopt van 20 maart tot 28 april. Bestellingen worden steeds 6-7 weken na de sluitingsdatum bij Merida afgeleverd. Vanaf mei opent de webshop de rest van het jaar op 10e dag van de oneven maand en sluit op de 28e
dag van de daarop volgende even maand.

Afhalen clubkleding
De clubkleding die eind 2017 is besteld, kan worden afgehaald tijdens het Grand Départ op zaterdag 10 maart a.s. Zie daarvoor ook de uitnodiging die eind februari op jullie deurmat valt. Bij het afhalen van kleding moet je altijd wel de orderbevestiging kunnen overleggen die je van Bioracer hebt ontvangen. Kun je niet op het Grand Départ aanwezig zijn dan kun je voor het afhalen bij Merida terecht op maandag 12 maart (14.00-15.00 uur), op woensdag 14 maart (16.00-17.00 uur) en vanaf 19 maart tijdens de kantooruren van Merida (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00).

Teamkleding.
Onze wedstrijdteams hebben een eigen uitvoering van de clubkleding vanwege aanvullende sponsoren. Informatie over het afhalen van die teamkleding loopt via de betreffende teamleiders.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze kledingcoördinator Eef Ensink, via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon:  (06)41465666.