nominatie 'Vereniging van het Jaar 2012'

 

BERICHT NAMENS DE KNWU:

 

Graag wil ik je feliciteren met jullie nominatie voor 'Vereniging van het Jaar 2012'. Uit een 20tal vereniging hebben we AR & TV de Adelaar, samen met TWC het Snelle Wiel en MBC de Noordbikers geselecteerd om kans te maken op de titel 'Vereniging van het Jaar 2012'.

Belangrijke reden dat er gekozen is voor deze drie verenigingen is dat zij hebben aangetoond over een gedegen opleidingsprogramma te beschikken, maar ook verenigingen te zijn die verder kijken dan de eigen leden. Er worden (belangeloos) activiteiten georganiseerd om de wielersport te promoten en te ondersteunen.

 

Filmpje

Van de verenigingen verwachten we nu dat ze een filmpje maken, van maximaal 5 minuten (mag ook korter), waarin een impressie wordt gegeven van trainingen, activiteiten of wedstrijden bij de vereniging of georganiseerd door de vereniging. Aan de hand van deze filmpjes maakt de jury haar uiteindelijke keuze voor de 'Vereniging van het Jaar 2012'. De Jury bestaat uit Jan Jongsma (Penningmeester Hoofdbestuur), Peter Zijerveld (Talentcoach KNWU), Marianne Vos, Teun Mulder en Laura Smulders.

 

Op 10 november wordt op het jaar congres bekend gemaakt wie de titel heeft gewonnen.