Extra informatie pasavonden

Volgende week maandag 16 en woensdag 18 december zijn de pasavonden in ons clubhuis voor de nieuwe clubkleding.
Om de uitgifte voor de eerste keer zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er twee avonden gepland. De kleding kan worden gepast en vervolgens ter plaatse worden besteld.

Voor alle duidelijkheid vermelden wij dat alleen de op beide pasavonden bestelde kleding met de eerste levering meegaat. Hierna kan uiteraard nog worden (bij)besteld maar is er geen garantie dat je voor het “wegseizoen” van start gaat in de nieuwe outfit rijdt.

Binnenkort zal via de website worden gecommuniceerd hoe en waar je in de toekomst kleding kunt bestellen en afhalen.

Pasavonden:
• Maandag 16 december 2013 van 19.00 – 21.00 uur in ons clubhuis Orderbos
• Woensdag 18 december 2013 van 19.00 – 21.00 uur in ons clubhuis Orderbos

Op beide avonden is de bar geopend en kan nog de nodige informatie worden verkregen over de kleding. Een kop koffie of thee wordt door het bestuur aangeboden. Overige drankjes komen voor eigen rekening.

Bestelformulier:
Voor het bestellen moet op 16 of 18 december a.s. ter plaatse een formulier worden ingevuld en worden voorzien van een handtekening. Bijgaand het formulier wat je thuis kunt printen en je waarop je de persoonlijke gegevens vast, duidelijk leesbaar, kunt invullen. Op de pasavonden zelf hebben we natuurlijk ook formulieren beschikbaar. Per gezin kan voor alle gezinsleden op één formulier de bestelling worden ingevuld.

Download hier het bestel formulier

Betalen/Incasseren IBAN rekeningnummer:
Omstreeks de levering van de kleding zal door middel van een eenmalige incasso-opdracht het totaalbedrag van je bestelling door AR & TV de Adelaar van je bankrekening worden geïncasseerd. Hiervoor dien je op het bestelformulier duidelijk je IBAN Bankrekeningnummer in te vullen. Vul deze thuis vast in of neem het nummer mee naar de pasavond.

Beschikbare paskleding:
De paskleding is nog niet in onze nieuwe kleuren maar wel in de juiste pasvorm beschikbaar. Er is getracht zoveel mogelijk artikelen en maten beschikbaar te hebben. Uiteraard was het lastig inschatten hoeveel aanloop er op de pasavonden zal zijn dus heb er begrip voor als je misschien even moet wachten. Een kopje koffie/thee verzacht het wachten misschien.
Kindermaten zijn voor het passen beperkt beschikbaar.

Als bestuur hopen we op een grote belangstelling en zien je dan ook graag op één van beide avonden.

Het bestuur.