Kledingnieuws

Leveringsdatum:

In een eerder stadium is voor uitlevering van de nieuwe kleding de 1e week van maart 2014  als mogelijkheid genoemd. Helaas kan deze termijn door externe omstandigheden niet worden gehaald. Het definitief ontwerp van de kleding hebben we pas kunnen afronden in de 2e week van januari 2014. Dit omdat we hiervoor nog met enkele sponsoren tot overeenstemming moesten komen. Hierdoor kon de bestelling pas vanaf dat moment worden geplaatst. Tevens was de producent van de kleding in januari 2014 nog erg druk met levering van kleding voor onze Olympiërs.

 

Zoals het zich nu laat aanzien zal de levering in week 12-13 van dit jaar plaatsvinden.

 

Reeds bestelde kleding:

Binnenkort zal er een definitieve datum (in week 14 , begin april) worden gecommuniceerd, ook via nieuwsbrief, waarop de reeds bestelde kleding op de pasavonden in december 2013 kan worden afgehaald bij Stappenbelt Concept Store. Een week voor deze datum zal het bedrag van de bestelling van het, op het bestelformulier, opgegeven bankrekeningnummer worden geïncasseerd. Mocht de incasso niet lukken of worden gestorneerd dan kunnen we de kleding helaas niet uitleveren.

We streven ernaar om een week voor de incasso een persoonlijk bericht te sturen zodat een ieder kan zorgen voor voldoende saldo op zijn/haar rekening.

 

Voor nieuwe aanschaf:

Na uitlevering van de kleding begin april 2014 kunnen leden van AR & TV De Adelaar op twee manieren nieuwe kleding aanschaffen.

  1. 1.Bij Stappenbelt Concept Store zal een (beperkte) voorraad komen te liggen, zodat je de kleding daar kunt passen en kopen. Betaling gaat net als in het verleden door middel van invulling van een éénmalige incassomachtiging.
  2. 2.Via een link naar een speciale bestelmodule, welke nog zal worden gecommuniceerd. Via deze link kan rechtstreeks bij onze leverancier Futurumshop kleding worden besteld. Hiervoor gelden de bestaande regelingen voor levering en betaling, zoals door Futurumshop worden gehanteerd.

 

Weliswaar is begin maart 2014 niet haalbaar gebleken, maar gelukkig kunnen we, als Adelaars, toch nieuw en fris aan het voorjaar 2014 beginnen.

 

Het bestuur.